Şoapte senzuale

10 lucruri pe care orice bărbat ar vrea să le audă de la o femeie

Uneori, gesturile mici sunt atât de importante. Dacă vrei să îl faci să te iubească, fă-i aceste complimente!
Afecţiunea şi comunicarea într-o relaţie trebuie să existe de ambele părţi. Bărbaţii sunt consideraţi mai lipsiţi de sentimente decât femeile şi, de multe ori, dorinţele lor sunt trecute cu vederea. Indiferent cât de drăgăstos sau nepăsător poate părea un bărbat, dacă nu se simte iubit, respectat şi apreciat în relaţia în care este implicat, el va începe să se retragă lent din aceasta.

Iată câteva complimente pe care i le poţi face pentru a-i trezi toate simţurile:

"Arăți grozav!"


Un partener bun ar trebui să îi amintească mereu femeii de lângă el cât de frumoasă este, şi nu doar în ceea ce priveşte fizicul său. Dar, de asemenea, e un sentiment minunat pentru el ca femeia la care ţine să îl complimenteze. Pentru acei bărbaţi care se preocupă să arate bine şi nu doar îşi aruncă un tricou şi blugi atunci când ies în oraş, este foarte important ca eforturile lor să fie observate. Acest lucru îi va face să aibă mai multă încredere în ei şi să zâmbească întreaga zi.


"Sunt mandră de tine!"


Bărbaţii îşi văd valoarea altfel decât o fac femeile. Ei se străduiesc să îşi atingă obiectivele şi să aibă realizări indiferent dacă este vorba despre job sau propria afacere. O mare parte din încrederea lor depinde de cât de bine îşi îndeplinesc aceste obiective. Având sprijinul femeii în viaţa lor şi ştiind că fac o treabă bună este mai liniştitor pentru ei decât orice altă afirmaţie.

"Chiar se vede diferența!"


Bărbaţii se îndoiesc de trupul lor. Cu toţii ne dorim să avem un abdoment lucrat şi să arătăm bine, dar ei vor să simtă că se pot proteja atât pe ei, cât şi pe femeile din viaţa lor. Vor să se simtă puternici. Vor să se simtă bărbaţi. Când încep să depună eforturi în acest sens, mâncând mai sănătos şi lucrându-şi corpul, ei vor să se observe. Dar nu de oricine, ci de tine. Spunându-i că vezi o îmbunătăţire, indiferent cât de mică, îl vei încuraja să continue. Să rămâi motivat nu e un lucru uşor.


"Te vreau!"


Există multe cazuri în care bărbatul este cel care iniţiază contactul fizic într-o relaţie. Fie că este vorba despre un comentariu verbal, fie te atinge într-un anumit mod. Dar există momente când şi-ar dori să preiei controlul şi să faci tu prima mişcare. Dacă simte că doar el face primul pas, ar putea începe să se întrebe dacă mai eşti atasă de el sau doar faci acest lucru pentru a-l face fericit. Vrea să se simtă dorit.

"Îmi place cum mă faci să mă simt!"


Bărbaţii se simt foarte satisfăcuţi atunci când îşi mulţumesc femeia pe care o iubesc. Sunt dispuşi să asculte, să înveţe şi să se îmbunătăţească pentru a fi cei mai buni parteneri. Ştiind că fac ceva corect este un stimulent de încredere şi îi face să continue în acelaşi stil.

"Nu mă voi supăra dacă îmi spui!"


Nu este niciun secret faptul că bărbaţii nu comunică foarte bine. Ei pot păstra unele lucruri în interiorul lor din mai multe motive.
Poate că sunt stresaţi cu privire la modul în care vei reacţiona, poate că nu se pricep prea bine la vorbe sau poate că nu au fost crescuţi în ideea că e în regulă să îşi exprime sentimentele. Dacă îl linişteşti spunându-i că poate să se deschidă, să fie sincer şi să spună ceea ce simte cu adevărat fără să te superi, atunci vei reuşi să îl aduci pe drumul cel bun. Cel mai important lucru este să te ţii de cuvânt şi chiar să nu te superi.

"Am încredere în tine!"


Cu toată energia negativă care pluteşte în jurul nostru, este mai greu să avem încredere în oameni. Adevărul este că, dacă un bărbat nu este încrezător, el se va simţi constant nesigur de relaţie. El te va simţi suspicioasă cu privire la tot ce face sau spune şi se va teme că nu îi spui ceea ce simţi. Dacă un bărbat ştie că ai încredere în el, acesta va duce siguranţa relaţiei la un alt nivel.

"Poți avea încredere în mine!"


Încrederea trebuie să fie de ambele părţi într-o relaţie. Ambii parteneri trebuie să aibă încredere deplină unul în celălalt şi să arate constant că pot fi de încredere.
Asigurările verbale sunt întotdeauna un început bun pentru a linişti pe cineva.

"Mulțumesc!"


Indiferent despre ce este vorba, spre exemplu dacă te ajută să ridici ceva ce ţi-a căzut sau îţi aduce cafeaua dimineaţa, acest cuvânt magic este foarte important. Bunătatea nu ar trebui să fie niciodată ceva ce oferi pentru a primi ceva la schimb, dar aprecierea ar trebui întotdeauna exprimată atunci când cineva face eforturi.

"Te respect!"


Ca bărbat, unul dintre lucrurile pe care le apreciază cel mai mult este să fie respectat. Vrea să fie respectat de prieteni, colegi şi alte persoane dragi. La fel de important ca respectul din afara unei relaţii este cel din cuplu. Fără acest aspect, iubirea advărată nu poate exista.




 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod