Cum să petreceți cel mai frumos Valentine’s Day chiar la voi acasă


Vine acea zi din an în care toate cuplurile se înghesuie să prindă o masă în oraș, stând spate în spate în locuri aglomerate și prefăcându-se că se bucură de această dată specială: Valentine’s Day.
Exact, știi foarte bine că agitația din jurul acestei zile pune de foarte multe ori iubirea pe locul 2, transformându-se totul parcă într-o cursă prin oraș după cadouri, flori și rezervări la coafor, restaurant etc. 

Așa că ne-am gândit să împărtășim cu tine azi câteva secrete prin care să vă puteți bucura cu adevărat de iubirea voastră, departe de agitația orașului. Iată cum puteți petrece cel mai frumos 14 februarie, în cel mai intim spațiu de care vă bucurați: casa voastră. 

Cele mai confortabile pijamale 

Pentru că Valentine’s Day înseamnă, înainte de toate, clipe unice alături de jumătatea ta, simplitatea, siguranța și confortul casei impun o ținută specială pentru această zi: pijamalele. Vă puteți lua dinainte cele mai amuzante / confortabile / colorate pijamale pe care le găsiți pe net, pentru că niciun Valentine’s Day nu trece fără câteva selfie-uri puse pe Facebook sau Instagram. Așa că dacă faceți pasul acesta și stați acasă în acest an, arătați-le tuturor cât de bine și confortabil e acasă, în cele mai frumoase pijamale și alături de persoana iubită. 
 

Vin bun, mâncare delicioasă 

Ok, să ajungem la partea cu adevărat importantă: mâncarea. Pentru că nimeni nu vrea să gătească într-o astfel de zi specială, nu trebuie decât să comandați online ce mâncare vreți. Firmele ce fac livrari la domiciliu nu își închid porțile de 14 februarie, deci puteți să alegeți fără probleme orice fel de preparat vă trece prin minte. Paste, pizza sau ceva mai exotic, mâncarea pe care o vreți va veni exact la pragul ușii voastre în cel mai rapid timp, până când voi alegeți un film bun de care să vă bucurați în liniște și pace. 
 

Cum sa alegeți filmul?

Dacă vreți să terminați această zi într-o notă la fel de romantică, nu trebuie decât să căutați un film bun din această categorie. Mare grijă să nu mergeți pe varianta unui film siropos, pentru că riscați ca ziua voastră specială să se termine într-o notă prea dulce pentru gusturile voastre. Însă iubirea și-a facut loc în mod inspirat în cinematografie de foarte multe ori, de-a lungul timpului, așa că o căutare rapidă pe net vă poate aduce în fața cele mai bune filme de dragoste, din toate timpurile. 

Iată 3 sfaturi utile pentru un Valentine’s Day acasă, departe de alte cupluri cu care trebuie să împărțiți același spațiu. Iubirea voastră e un lucru intim și intens, de aceea, casa este locul perfect în care să vă puteți simți liberi să împărtășiți acest sentiment minunat. O comandă online de mâncare, un vin bun, pijamale confortabile și un film nu prea siropos pot transforma 14 februarie în una dintre cele mai frumoase zile din an, chiar la voi acasă. 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod