Viață de vedetă: Cum arată vila pe care familia Beckham a închiriat-o cu 25.000 de dolari pe lună

Casa superluxoasă din Beverly Hills în care David Beckham și cei patru copii au stat în vacanțe are cinema, grădină zen și pisicină infinity.

În lipsa Victoriei Beckham, care a rămas acasă, ocupată cu lansarea unei linii de produse de machiaj, restul familiei Beckham a petrecut ultima vacanță într-o vilă de 20 de milioane de dolari din Beverly Hills.

David Beckham (44 de ani) și copiii - Brooklyn (20 de ani), Romeo (17 ani), Cruz (14 ani) și Harper (8 ani) - nu s-au plictisit: soții Beckham au închiriat luna trecută cu 25.000 de dolari casa cu șase dormitoare și nouă băi, scrie The Sun.

Familia Beckham și-a vândut anul trecut vila din Beverly Hills cu 33 de milioane de dolari, iar acum e în căutarea unei proprietăți în Florida, unde David a înființat un club de fotbal.

Până se va stabili acolo, a recurs la varianta închirierii, iar această vilă răspunde celor mai rafinate pretenții.

Cu o suprafață de 1.050 de metri pătrați, vila ultramodernă este construită în vârful unei coline terasate, dintr-o zonă splendidă. Construcția are pereți din sticlă, pardoseală din marmură, mobilier monocrom șic și oferă o priveliște fabuloasă spre Los Angeles, de oriunde ai privi.

O piscină infinity imensă, flancată de palmieri, zone exterioare pentru servirea mesei și împrejurimile pitorești te fac să-ți dorești să stai numai afară, dar și interiorul este absolut magnific.

Clădirea cu două etaje are o sală de cinema, sală de fitness și o garderobă în care ar încăpea lejer o mașină.



Dormitorul principal are mobilier în tonuri de negru și argintiu, un pat imens și ferestre de la podea până în tavan.

Vila are și o grădină zen ascunsă, bucătărie exterioară pentru grătare, pivnita pentru pastrarea vinurilor si ceea ce americanii numesc "putting green" - o zonă restrânsă de gazon tuns scurt, cu o gaură, unde poți exersa lovituri ușoare și precise de golf.

David Beckham și copiii s-au simțit excelent în această casă.

Micuța Harper, îmbrăcată precum cântăreața Billie Eilish, a postat pe Instagram imagini cu frații ei, în piscină. Tot atunci și-au îmbrăcat costumele de Halloween, postând o imagine de grup amuzantă, și le-au făcut o vizită lui Justin și Hailey Bieber, scrie Daily Mail.

Victoria Beckham a rămas la New York, dar a scris pe Instagram că e uimită de ceea ce se întâmplă în lipsa ei. "Când mami îl duce acasă pe @cruzbeckham pentru școală, uite ce se întâmplă! Pupici", a transmis vedeta.

Designerul a revenit la Londra după o perioadă încărcată, în care și-a lansat în SUA și Canada noile produse de machiaj ale companiei sale de produse cosmetice.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod