Viaţa amară după divorţ: Jennifer Aniston nici nu se gândeşte la altă relaţie

Vedeta în vârstă de 49 de ani a vorbit rar cu Justin Theroux după ce s-au despărţit, iar zvonurile despre ea şi Brad Pitt sunt false, susţine o sursă.

Jennifer Aniston încă suferă după divorţul de Justin Theroux. Acest eşec apăsător a făcut-o să rămână destul de retrasă în ultimele săptămâni, ea fiind rareori văzută în public. Postările rare de pe Instagram dau de înţeles că procesul de adaptare la noua etapă din viaţa sa încă este la început, dar imaginile ne-o arată într-o stare de spirit bună.

După anunţul despărţirii, actriţa americană nu a mai fost văzută cu Justin, iar publicaţia Us Weekly scrie că ei au vorbit doar de câteva ori de atunci.

Pe de altă parte, vedeta din "Friends" n-are pe altcineva şi nici nu-i trece prin cap acum să încerce o altă relaţie, contrar speculaţiilor din presă care o şi cuplaseră cu Brad Pitt.

Lucrurile sunt clare: Jennifer s-a retras în "carapacea" ei şi deocamdată îşi linge rănile în linişte, dar asta nu înseamnă că s-a retras în singurătate. Cei care cunosc foarte bine situaţia sunt prietenii ei, cu care actriţa îşi petrece timpul în Los Angeles. Actriţa nu trăieşte retrasă, doar că evită apariţiile publice şi nu are planuri romantice deocamdată.
Dovadă că nu duce o viaţă de pustinic, ea a fost, la mijlocul lunii martie, la aniversarea zilei de naştere a soţiei lui Jimmy Kimmel, Molly McNearney.

Pe de altă parte, Aniston este încă ocupată cu găsirea unei locuinţe, întrucât ar vrea să vândă casa din Bel-Air pe care o împărţea cu Theroux. Un semn clar că are această intenţie este faptul că şi-a prezentat proprietatea în revista Architetcural Digest, o mişcare pe care celebrităţile o fac înainte de a-şi pune în vânzare o locuinţă, notează Daily Mail.

Conform cotidianului britanic, ipoteza unei noi relaţii între Jennifer Aniston şi Brad Pitt nu este realistă, deşi Star Magazine scrie în numărul din această săptămână că între ei ar fi ceva.
Revista citează o sursă care susţine că aceştia ar fi petrecut câteva nopţi împreună şi că George Clooney ar fi jucat rolul de "mediator", însă informaţiile trebuie privite cu rezerve. Potrivit sursei menţionate, Jennifer şi Brad s-ar fi revăzut după gala premiilor Oscar.

Între timp, se pare că Justin Theroux nu pierde vremea - sunt zvonuri că el ar avea o relaţie cu artista în vârstă de 25 de ani Petra Collins, cea care a regizat clipul piesei "Fetish" al Selenei Gomez. Potrivit Star, actorul în vârstă de 46 de ani ar fi îndrăgostit "lulea" de Collins, iar cei doi au avut câteva întâlniri romantice în New York.
"El insistă că sunt doar amici, dar pare obsedat de ea", a spus o sursă pentru publicaţia amintită.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod