Vedete România: 5 familii cu scandalul în sânge

2 din 6

Familia Gabor, circ şi voie bună

Pentru familia fostei Scorpii de la Izvorani, weekend-ul trecut a fost motiv de dans şi voie bună, chiar dacă iniţial nu se anunţa atât de fericit. Sora cea mare a Monicăi, Alina, s-a căsătorit cu un individ dubios, cu un trecut italian întunecat. Potrivit Cancan, Marius Flueraru a fost condamnat la doi ani de puşcărie după ce a fost acuzat în Italia de falsificare de carduri. Aceasta nu este chiar cea mai scandaloasă informaţie despre această nuntă. După ce, iniţial, jurnaliştii au fost înjuraţi de mire, vorbele de duh s-au mutat în... profunzimea familiei, când Emil Gabor, tatăl celor 3 surori, şi Dinu Damaschin, autointitulatul tată a lor, şi-au schimbat câţiva pumni şi câteva vorbe de duh. Emil Gabor a sărit la bătaie când l-a văzut pe Damaschis postat în faţa bisericii, unde avea să fie oficializată cununia religioasă. "Ce cauţi tu, mă, aici?", i-a zis Emil Gabor. Damaschin i-a replicat că el a avut grijă de fete şi că a vrut să le aducă un cadou, o cană pe care a imprimat fotografii cu cele trei surori. El a ameninţat că vine după alai şi îi va distruge nunta Alinei. Iată cum scandalurile se ţin lanţ de Monica Gabor, în special după ce a divorţat de Irinel Columbeanu.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • ana pe 15 Nov 2011, 13:19
  kaas

  si e adevarat ca dc nu era patrcia Kaas era o alta. dar asta nu o absolva pe coana Kaas de vina de a se baga in patul unui barbat insurat. Femei fara caracter, ca si barbatul....un mizerabil! Ei sunt mizerabili, ele fara bun simt. De ce oare este o nefericita Patricia Kaas, de ce a imbatranit singura si se plimba din pat insurat in pat insurat? Pt ca are o buba mare!!!! Toate se platesc in viata asta! Nu contau conflictele dintre cei 2 soti, pt Kaas aceastea nu sunt scuze acceptabile pt faptul ca i.a placut de un barbat isurat

  0
  0

 • ana pe 15 Nov 2011, 13:15
  pt carmen

  este numai vina lui?dar ea stia ca e insurat ca doar a venit si le.a cantat acasa. Este evident ca lui i.au placut femeile si nu si.a respectat femeia dar nici nu cu parasutele ahtiate dupa...nu mi.e rusine.O femeie de bun simt, se repecta pe ea insasi si nu se anesteca intr.o familie. Dc "amaratul" este nefericit avand O "scorpie " acasa....poate divorta ...altfel vorbele nu sunt decat povesti de adormit femile fara carascter ca aceasta Kaas..care fie vorba inre noi, am auzit ca a facut o obsesie din a avea relatii cu barbati insurati.

  0
  0

 • Carmen pe 4 Nov 2011, 12:58
  Patricia Kaas

  Nu inteleg de ce se da vina pe Patricia.Daca nu era ea,era alta.Doar nu credeti ca a fost prima data cand a calcat stramb!Chiar credeti ca l-a violat?Nu l-a obligat sa aibe o reletie cu ea!E doar vina lui!

  0
  0

 • bubu3004 pe 3 Nov 2011, 15:43
  2 tuatze

  astea 2 nu,s normale au probleme grave cu capu

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod