Vanilla Ice a împlinit 53 de ani: Cum arată acum rapperul care a rupt topurile cu hitul „Ice, Ice, Baby“

Robert Van Winkle, celebrul Vanilla Ice, a împlinit 53 de ani pe 31 octombrie.

Vanilla Ice este celebru mai ales pentru piesa "Ice, Ice, Baby", care a fost unul dintre hiturile anului 1991.

Printre albumele lansate de Vanilla Ice se numără "Hooked" (1989), "To the Extreme" (1990), "Extremely Live" (1991), "Hard to Swallow" (1998), "Bi-Polar" (2001), "Hot Sex" (2003), "Vanilla Ice Is Back!" (2008), "WTF" (2011). A fost recompensat cu două American Music Awards, în 1991, când a fost nominalizat şi la premiile Grammy şi a câştigat şi un People's Choice Award, pentru materialul "Ice, Ice Baby".

Vanilla Ice a concertat şi în România, în 2007, la festivalul de muzică Coke Live, organizat pe insula Lacul Morii din Bucureşti.

Rapperul este cunoscut și pentru trecutul său agitat.

El a fost arestat în 2015 în Florida, fiind acuzat de spargere şi furt. Potrivit poliţiei, cântăreţul şi actorul american ar fi sustras numeroase obiecte dintr-o casă începând din luna decembrie a anului 2014. Casa din care ar fi furat rapperul era o clădire abandonată, aflată în custodia justiţiei. Conform poliţiei din Lantana, Vanilla Ice, animator al unei emisiuni de televiziune care vizează renovarea unor case, a luat lucruri din casa abandonată pentru a mobila una din casele pe care le renova în cadrul emisiunii. Cântărețul a fost eliberat la câteva ore de la arestare şi asigură că este vorba doar de "o neînţelegere".

În 2015, Vanilla Ice a reuşit să evite punerea sa oficială sub acuzare, în statul Florida, după ce a încheiat o înţelegere cu procurorii americani în ancheta în care era acuzat de furt.
El a fost de acord să efectueze 100 de ore de muncă în folosul comunităţii şi să plătească o despăgubire de 1.333 de dolari unui vecin al său din Lantana.

Potrivit înţelegerii sale cu procurorii, suma reprezintă contravaloarea unor obiecte de mobilier şi a unor echipamente pentru piscină pe care le-ar fi sustras din reşedinţa vecinului său. Cântăreţul şi-a recunoscut vinovăţia, însă acuzaţiile formulate pe numele său au fost retrase, iar infracţiunea va fi ştearsă din cazierul său, după ce s-a obligat să achite toate obligaţiile care îi revin în urma acordului.



Potrivit TMZ, în octombrie 2016, soția artistului, Laura Giaritta, a depus cerere de divorț, după un mariaj de 16 ani.

Eo au două fiice, Dusti Rain, în vârstă de 22 de ani, şi KeeLee Breeze, de 20 de ani.

Vanilla Ice, al cărui nume real este Robert Van Winkle, şi Laura Giaritta s-au căsătorit în 1997. În 2011, el s-a mutat din reşedinţa familiei, situată în oraşul Wellington (statul Florida), după ce a aflat că soţia îl înşală.

Conform cotidianului britanic Daily Mail, Vanilla Ice a fost arestat în 2008, în urma unui incident petrecut în Palm Beach, Florida, sub acuzaţia că şi-a lovit soţia cu pumnii şi cu picioarele. Vanilla Ice a susţinut atunci că doar şi-a împins consoarta şi a scăpat cu faţa curată după ce un vecin a declarat în instanţă că a fost o dispută verbală, cazul fiind clasat ulterior.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Kata pe 31 Oct 2020, 10:13
    ais ais beibi!

    Mare hit! Păcat că e copiat după Under Pressure (Freddy Mercury & David Bowie)!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod