Transformările uimitoare ale unor vedete: 14 actori care s-au îngrășat sau au slăbit pentru un rol

Când trebuie să intre perfect în pielea unor personaje, actorii sunt în stare de orice sacrificiu. Unii se îngrașă sau rabdă de foame ca să slăbească, dar eforturile lor nu sunt în zadar.
Cu machiajul aplicat cu măiestrie de o echipă de profesioniști care se pricep să transforme fiecare centimetru pătrat de piele și cu cele mai moderne efecte speciale, un actor poate deveni de nerecunoscut. Dar unele roluri au nevoie de mai mult, de sacrificii personale. Când machiajul și efectele speciale nu mai pot face diferența, este rândul actorilor să se transforme fizic pentru a intra în pielea unor personaje. Și ceea ce este mai important, după ce se îngrașă sau slăbesc, actorii trebuie să revină la forma lor fizică normală pentru a putea prelua alte roluri.
Cine credea că viața de vedetă la Hollywood e ușoară s-a înșelat...

Bright Side ne prezintă o listă de actori care au făcut mari sacrificii, supunându-și corpul unor transformări fizice remarcabile.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod