Terapia de șoc pe care a aplicat-o Daniel Radcliffe: S-a apucat de băut ca să scape de Harry Potter

Actorul în vârstă de 29 de ani a dezvăluit că s-a refugiat în alcool ca să scape de modul în care oamenii îl vedeau după succesul din seria „Harry Potter“.
Daniel Radcliffe a vorbit miercuri, în emisiunea "Off Camera With Sam Jones", despre "terapia de șoc" pe care a aplicat-o pentru a face față succesului uriaș pe care l-a înregistrat la o vârstă fragedă. "Mi-a fost foarte greu, îndeosebi în ultimii ani ai adolescenței când mergeam pentru prima oară în unele locuri... simțeam că toții ochii erau pe mine când intram într-un bar, într-un pub", a spus el.

"Atunci, pentru mine cel mai rapid mod de a uita despre cum mă vedeau toți era să mă îmbăt foarte rău, dar deși ești foarte beat, realizezi că - oh, oamenii se uită și mai mult pentru că sunt beat, așa că trebuie să beau și mai mult ca să-i ignor", a povestit actorul.

Radcliffe a jucat rolul care l-a făcut celebru de-a lungul a zece ani, iar această reușită profesională i-a schimbat viața, dar l-a și făcut să resmită o mare presiune.
"O parte din asta este așteptarea că trebuie să fii mulțumit tot timpul. Ai o slujbă tare, ești bogat, n-ai dreptul să nu te bucuri tot timpul de ceea ce ai. Cred că și asta este o presiune. Începi să te gândești: <<Băi, dar dacă simt ceva omenesc ca tristețea, asta înseamnă că e ceva greșit? Nu știu să fiu celebru?>>", a mărturisit el.

Starul a mai spus că, spre marele lui noroc, nu a devenit alcoolic fiiiincă prietenii l-au ajutat să scape de nevoia de a bea pentru a se descurca cu statutul de vedetă: "Am fost incredibil de norocos cu oamenii din jurul meu în anumite momente din viața mea. Am întâlnit câțiva oameni-cheie, câțiva actori, alții nu, care mi-au dat sfaturi foarte bine și au avut grijă de mine."

Radcliffe a mărturisit că decizia de a renunța la băutură i-a aparținut și a povestit cum s-a oprit din drumul spre dezastru: "În cele din urmă, a fost doar decizia mea.
M-am trezit într-o dimineață după o noapte de beție și mi-am zis: <<Asta nu prea e în regulă>>."


La începutul acestei luni, actorul a spus că el crede că franciza Harry Potter va fi reluată în viitor, punctând că nu este ultimul care poate întruchipa popularul personaj. "Sunt sigur că va fi și o altă versiune. Știu că nu sunt singurul Harry Potter pe care îl voi vedea în viața mea (...). Va fi interesant de văzut cât vor rezista aceste filme... Simt că e o anumită sacralitate în jurul lor acum, dar asta se va duce, strălucirea se va șterge la un moment dat. Va fi interesant dacă le vor relua și vor face filmele din nou sau dacă vor face o serie; sunt fascinat să le văd", a declarat actorul.


Daniel Radcliffe a câştigat 74 de milioane de lire sterline de la preluarea rolului principal în franciza Harry Potter, cele opt filme din serie aducând venituri de aproape 8 miliarde de dolari la nivel mondial.

Actorul a declarat că a preferat să economisească banii câștigați. "Nu fac nimic cu banii mei. Sunt foarte recunoscător pentru ei, pentru că a avea bani înseamnă că nu trebuie să îţi faci griji, este o libertate foarte plăcută. Îmi dau şi o uriaşă libertate în carieră... Pentru toţi cei care mi-au urmărit cariera, vreau să le ofer ceva de care să fie interesaţi, în loc să mă vadă că fac o mulţime de bani cu filme proaste pentru tot restul vieţii", a declarat el pentru Belfast Telegraph.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod