"Teleportare" cu stil: Cum ar arăta vedetele din trecut în zilele noastre

Cum ar arăta Audrey Hepburn sau Marilyn Monroe dacă ar trăi azi şi ar fi la fel de tinere? O întrebare la care o comunitate de artişti răspunde într-un mod amuzant.
Celebrităţile de odinioară continuă să ne fascineze, să ne inspire şi să ne ofere repere înalte de valoare, pe care puţine dintre vedetele contemporane reuşesc să le atingă, cu atât mai puţin să le depăşească. Ne-am obişnuit cu chipurile eterne ale marilor artişti din deceniile trecute, iar "monştrii sacri" de la Hollywood au încântat generaţii întregi.

Astăzi ştim pe de rost melodiile, rolurile, replicile şi chipurile emblematice ale unor staruri eterne precum Marilyn Monroe, Charlie Chaplin, Elvis Presley sau James Dean, iar când imaginaţia intră în joc, ne permitem un mic joc interesant: cum ar arăta aceşti oameni extraordinari dacă ar trăi astăzi? Cum s-ar îmbrăca? Ce stil ar adopta?

Ei bine, cineva s-a gândit la asta şi a încercat un răspuns.
DesignCrowd, o comunitate globală de artişti din Sydney, Australia, şi-a imaginat mai multe celebrităţi din trecut în stilul zilelor noastre. Cum Photoshop face o sumedenie de minuni, iată că este posibil să vedem şi această "teleportare" cu stil, în care Elvis Presley şi James Dean devin hispteri, iar Audrey Hepburn foloseşte un laptop, îmbrăcată cu jeanşi. Dar să nu anticipăm, mai bine să lăsăm să vorbească de la sine creaţiile ingenioase publicate de Bored Panda...
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod