Susan Lucci, o femeie care arată uimitor la 71 de ani: „Mă simt la fel de bine ca la 20 și la 30 de ani“

Actrița din serialul „All My Children“ crede că orice femeie poate fi frumoasă, indiferent de vârstă.

Întotdeauna a avut mare grijă de frumusețea sa, așa că nu-i de mirare că Susan Lucci își încântă din nou admiratorii. La 71 de ani, vedeta din serialul de televiziune "All My Children" a devenit un guru al frumuseții și a pozat pentru coperta revistei Harper's Bazaar și arată extraordinar.

Fosta actriță a explicat în interviul publicat că se simte foarte bine la vârsta sa înaintată: "Mă simt la fel de bine cum mă simțeam la 20 și la 30 de ani". Ea a adăugat că aspectul său fizic uluitor este rezultatul menținerii în formă a corpului și a minții, deopotrivă.

"Dacă te antrenezi din greu, poți să ștergi ceva din ceea ce lucrează împotriva ta. Oamenii se uită la mine și spun <<Uau, nu pare bătrână, dar este bătrână>>. Adevărul e că dacă ești puternic, ești frumoasă, nu contează ce vârstă ai", a spus ea.

O explicație a aspectului său izbitor de tânăr este pasiunea sa pentru Pilates, pe care îl practică de peste 30 de ani, dar și faptul că păstrează o dietă echilibrată. "Când am început să fac Pilates, mi-am pierdut pofta pentru lucruri ca cheesburgeri și cartofi prăjiți.
Rareori mănânc desert, niciodată nu iau gustări în afara meselor și nu mănânc multă pâine și paste. Și încă beau un pahar de șampanie când ies să iau masa în oraș, dar acasă nu beau"
, a spus Susan.

Vedeta a declarat pentru publicația Good House Keeping că dimineața preferă să mănânce iaurt grecesc amestecat cu semințe de dovleac, afine, miere și căpșuni, toate organice, și a dezvăluit care este "arma secretă" care o ajută mult: "Beau două cești de cafea dimineața, iar în restul zilei consum apă caldă cu lămâie.
Mă hidratează, este confortabilă... și mă împiedică să beau prea multă cafea"
, a declarat ea pentru The Huffington Post.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod