Steve Irwin ar fi mândru: Băiatul său e fotograf premiat, iar imaginile lui sunt uimitoare

Robert Irwin, în vârstă de 14 ani, a moștenit pasiunea tatălui său pentru animale. Fotografiile lui sunt încântătoare.
Moștenind dragostea tatălui său pentru natură, Robert l-ar fi făcut tare mândru pe acesta. La 17 ani, fiul celebrului naturalist australian este un fotograf premiat pentru imaginile foarte reușite pe care el le publică pe Instagram sau pe site-ul său și nu-i deloc surprinzător că oamenii îi adoră munca. Robert Irwin este foarte talentat și în mod cert vom tot auzi lucruri frumoaase despre el.

Atras de animale de la o vârstă fragedă, Robert continuă munca de popularizare a naturii începută de tatăl său și călătorește cu familia lui în toată lumea pentru a promova mesajul de conservare a mediului, notează Bored Panda.

Familia regretatului naturalist şi prezentator TV australian Steve Irwin, supranumit "Vânătorul de crocodili", a lansat o emisiune de televiziune dedicată activităţilor de conservare a naturii şi de protejare a animalelor sălbatice.
Intitulată "Crikey! It's the Irwins", emisiunea îi prezintă pe Terri - văduva lui Steve Irwin - şi pe cei doi copii ai cuplului, Bindi şi Robert, în timp ce au grijă de animalele care trăiesc la Australia Zoo din Queensland, dar şi în timp ce se aventurează într-o serie de expediţii în natură.

Emisiunea "Crikey! It's the Irwins" a debutat pe 28 octombrie pe postul de televiziune Animal Planet. Bindi Irwin, care a avut în trecut propria emisiune de televiziune, poate fi văzută în timp ce lucrează la spitalul acelei grădini zoologice.
Fratele ei a spus că familia Irwin va călători şi în străinătate în cadrul noului show TV.

Steve Irwin, ale cărui documentare despre animale au fost extrem de populare în lumea întreagă, a murit în 2006, la vârsta de 44 de ani, după ce a fost înţepat în inimă de acul unei pisici de mare în timpul unei filmări ce avea loc în zona Marii Bariere de Corali din nordul Australiei.

"Vom păşi pe urmele tatălui meu şi tot ceea ce noi facem astăzi la Australia Zoo şi la asociaţia Worldlife Warriors este exact ceea ce el a iniţiat"
, a declarat Bindi Irwin despre activitatea de conservare a naturii desfăşurată de familia sa.
"În această emisiune, vă vom arăta câteva momente uimitoare, în care reflectăm asupra lucrurilor pe care el obişnuia să le facă, de la hrănirea unor crocodili la mângâierile acordate unor koala. Apoi, ne veţi vedea făcând exact aceleaşi lucruri, asigurându-ne că lucrurile la care el ţinea cel mai mult vor continua să existe şi în viitor", a mai spus Bindi Irwin înainte de lansarea emisiunii.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod