Spectacol pe Instagram: Salma Hayek și Halle Berry, două apariții hot la 51 de ani

Amândouă arată formidabil și par mai tinere cu 20 de ani. Salma Hayek și Halle Berry fac spectacol cu ultimele poze pe care le-au postat pe Instagram.

Două actrițe de top, două femei frumoase, amândouă trecute de 50 de ani, dar la fel de tinere ca la 30, Salma Hayek și Halle Berry și-au încântat în weekend admiratorii, postând pe Instagram fotografii în care arată fabulos.

Vineri, Salma a publicat pe pagina sa o imagine din timpul vacanței pe care o petrece cu soțul ei, miliardarul francez François-Henri Pinault. Îmbrăcată într-un costum de baie bleumarin din două piese, cu un sutien care îi pune în evidență bustul, actrița are o siluetă splendidă.



Într-o altă poză, ea înoată în ocean cu soțul său. "Atât de binecuvântată să fiu înconjurată de iubire, frumusețe și natură", a scris ea alături.

Trecută de pragul celor 50 de ani, actriţa de origine mexicană încă obișnuiește să se pozeze fără machiaj. Săptămâna trecută, ea a postat pe rețeaua de socializare un selfie în care își afișează look-ul natural, menționând că nu a folosit filtre foto și nu a editat imaginea: "#nofilter #noretouching", a scris ea alături.

Deşi este una dintre cele mai exotice frumuseţi de la Hollywood, Salma Hayek a declarat în 2016, într-un interviu, că marile studiouri cinematografice din Statele Unite evită să colaboreze cu ea şi că, din acest motiv, cariera sa de la Hollywood se află într-o "pauză temporară".
Vedeta a mai spus că nu este îngrijorată din acest motiv, întrucât cariera ei se menţine la cote înalte, graţie altor proiecte cinematografice internaţionale.

Vorbind despre felul în care îşi petrece timpul liber, Salma Hayek a spus că este ocupată cu diverse proiecte de caritate şi cu o serie de filme produse în afara Statelor Unite. Ea a adăugat că acesta este motivul pentru care a lipsit de la numeroase evenimente şi gale de premiere organizate în ultimii ani la Hollywood.

Nominalizată la Oscar pentru interpretarea pe marele ecran a pictoriţei mexicane Frida Kahlo din "Frida" (2002), Salma Hayek este producătorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urâtă din New York", notează Mediafax.

Vedeta hollywoodiană este căsătorită din 2009 cu miliardarul francez Francois-Henri Pinault, cu care are o fetiţă, Valentina, în vârstă de nouă ani, şi este o oponentă recunoscută a miliardarului Donald Trump, învingătorul alegerilor prezidenţiale din Statele Unite, pe care l-a criticat în repetate rânduri pentru viziunea lui agresivă în domeniul imigraţiei.

14 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod