Soția lui Will Smith, aventură cu un cântăreț cu 21 de ani mai tânăr: „O iubesc sincer și profund“

Cântărețul August Alsina susține că a avut timp de mai mulți ani o relație cu Jada Pinkett Smith, cu binecuvântarea lui Will Smith.
Triunghi amoros surprinzător la Hollywood: cântărețul R&B August Alsina susține că a avut o relație cu actrița Jada Pinkett Smith și că soțul ei, Will Smith, știa, ba chiar le-a dat permisiunea lui.

August, în vârstă de 27 de ani, a declarat pentru "The Breakfast Club's Angela Yee" că a iubit-o pe Jada (48 de ani). "M-am întâlnit cu Will și am avut o discuție despre transformarea căsniciei lor într-un parteneriat pe viață... mi-a dat binecuvântarea lui", a spus artistul.

Fiul actriței le-a făcut cunoștință


Potrivit Page Six, Jaden, în vârstă de 21 de ani, fiul soților Smith, i-a făcut cunoștință actriței cu August în 2015. Cântărețul susține că el și Jada au devenit foarte apropiați, că au petrecut mai multe vacanțe împreună cu familia în Hawaii un an mai târziu și că au mers împreună la gala premiilor BET, în 2017.

"Am pus totul în această relație, ani din viața mea, și o iubesc sincer și foarte, foarte profund, o iubesc mult"
, a mai spus cântărețul. "M-am dedicat total ei, atât de mult încât aș putea muri chiar acum și aș fi fericit să știu că m-am dedicat cu adevărat cuiva. Am iubit o persoană, am trăit asta și știu cum e să simți așa ceva, iar unii oamenii nu au niciodată parte de așa ceva în viața lor", a adăugat el.



"Știu că sunt binecuvântat și că această discuție este dificilă, pentru că e greu pentru multă lume să înțeleagă, dar de vreme ce începe să-mi afecteze viața, trebuie să spun adevărul", a mai spus August Alsina.

Deși artistul susține că relația lui cu Jada Smith a durat mai mulți ani, nu este clar în ce perioadă a avut loc, notează Daily Mail.

Contactat de Page Six, un purtător de cuvânt al soției lui Will Smith a negat afirmațiile artistului, spunând că nu sunt adevărate.

August își promovează în prezent noul album, "The Product III:stateofEMERGEncy". El a precizat că nu dorește să provoace probleme nimănui prin dezvăluirile făcute, deși efectul spuselor sale ar putea fi tocmai invers. "În ciuda a ceea ce crede lumea, nu sunt un provocator. Nu-mi place scandalul. Scandalul îmi dă bătăi de cap. Și nu cred că este important pentru oameni să știe ce fac, cu cine mă culc, cu cine mă văd... dar în cazul ăsta este foarte diferit pentru că, așa cum am zis, sunt mulți oameni care mă urmăresc, căutând ceva interpretabil", a spus el.

"Am pierdut bani, prietenii, relații și cred că deoarece oamenii nu știu adevărul. Dar nu am făcut niciodată ceva greșit", a subliniat August. "Îi iubesc pe oamenii ăștia (soții Smith), practic sunt ca familia mea. Nu am ceva rău de spus despre ei. Sunt niște oameni minunați", a mai spus cântărețul.

23 de ani de căsnicie


Jada Smith a negat în trecut zvonurile conform cărora ea și Will ar avea o relație deschisă și a subliniat că nu vor divorța niciodată. "Uite care e treaba cu Will și mine - suntem o familie.

Asta nu se va termina niciodată. Pur și simplu nu. Niciodată. Suntem o familie. Dincolo de problemele din căsnicie, la sfârșitul zilei eu și Will suntem o familie. Sunt alături de el, orice ar fi", a declarat ea în 2018, în emisiunea de radio "Sway’s Universe". "La sfârșitul zilei, este un bărbat care se poate baza pe mine pentru tot restul vieții lui, punct", a conchis actrița.



Jada a negat că ar avea un mariaj deschis cu Will Smith: "Will poate face tot ce dorește. Will și eu putem face ORICE dorim, pentru că avem ÎNCREDERE unul în celălalt. Asta nu înseamnă că avem o relație deschisă... ci că avem una care se dezvoltă", a subliniat ea.

Jada este căsătorită cu Will Smith din 1997. Ei au un fiu, Jaden (21 de ani) și Willow (19 ani). Will mai are un băiat, Trey, în vârstă de 27 de ani, din căsnicia cu Sheree Zampino (53 de ani).

45 de zile de plâns


În 2013, presa americană a relatat că Will şi Jada Smith ar fi pe punctul de a divorţa, din cauza infidelităţii actorului.

Cei doi actori au vorbit în trecut despre problemele din căsnicia lor. În 2018, Will Smith a discutat sincer, de față cu soția și cu fiica lor, Willow, despre problemele din căsnicie, în emisiunea pe care Jada o transmite pe Facebook.
Cu ochii în lacrimi, actorul în vârstă de 50 de ani a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut. "A fost o perioadă în care mami se trezea și plângea, 45 de zile la rând. Am început să țin un jurnal", a spus Smith. "Ai omis câteva zile", i-a răspuns Jada, cu un zâmbet amar pe chip. "Se întâmpla în fiecare dimineață. Cred că atunci m-am simțit cel mai rău în căsnicia noastră. M-am simțit oribil", a continuat actorul.

Copleșit de emoții, Will Smith a mai spus că el și soția sa nu mai vorbesc despre ei ca despre oameni căsătoriți, ci ca despre parteneri de viață.

„Am încredere în Will“


Will Smith şi Jada Pinkett au trecut cu bine peste momentele de cumpănă, când s-a aflat în pragul divorţului. În 2015, Jada a declarat în emisiunea lui Howard Stern despre căsnicia ei: "Trebuie să fii puternic... Este nevoie de timp şi e mult de lucru. Eu am încredere în Will, e un om integru. Are toată libertatea din lume... cât timp Will se poate privi în oglindă şi totul e ok, eu sunt bine."

Citește și: Robbie Williams nu mai poate trăi ca un om normal. Adoarme în zori și mănâncă micul dejun după-amiaza


Într-o altă ediție a emisiunii sale, Jada Pinkett Smith a avut-o ca invitată pe prima soție a lui Will Smith, Sheree Zampino Fletcher, căreia i-a făcut o mărturisire emoţionantă.

Jada i-a transmis fostei rivale, cu care are acum o relaţie foarte bună, regretul că s-a întâlnit cu Will înainte ca acesta să divorţeze. Jada a început relaţia cu Will Smith în 1994, cu un an înainte ca acesta să divorţeze de Sheree Zampino Fletcher. După o relație încordată, cele două foste rivale au devenit prietene.

Jada şi Will s-au cunoscut în 1990, pe platourile de filmare ale serialului "Prinţul din Bel Air", când acesteia i-a fost refuzat rolul prietenei personajului principal al producţiei, jucat de Smith. În 1997, ei s-au căsătorit, într-o vilă de lângă Baltimore, la ceremonie participând 100 de invitaţi.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod