Singur acasă din nou: Ben Affleck s-a despărțit de Ana de Armas și i-a aruncat posterul la gunoi

Presa americană scrie că cei doi actori s-au despărțit în termeni buni. Cu toate astea, posterul Anei a ajuns la tomberon.
Ben Affleck și Ana de Armas s-au despărțit după ce au stabilit prin telefon că relația lor nu mai poate continua. Iar după discuție, starul în vârstă de 48 de ani n-a pierdut vremea și s-a apucat să scoată din casă tot ce îi amintește de fosta iubită.

Luni, imediat după ce vestea despre despărțirea lor a început să cicule în presă, cineva a fost fotografiat în timp ce scotea din tomberonul aflat în fața casei lui Affleck un poster decupat, făcut din carton, în mărime naturală, a actriței în vârstă de 32 de ani. Și nu era un poster oarecare, ci chiar cel cu care copiii lui Ben au fost văzuți jucându-se vara trecută, notează Daily Mail.

Ziarul britanic scrie că Ben Affleck a strâns toate lucrurile care au legătură cu Ana de Armas și le-a dus în garaj, dar probabil că posterul era prea mare pentru a fi băgat în cutiile de gunoi.
El a fost ajutat de doi bărbați pentru a face curățenie, iar posterul era atât de mare, încât cei doi necunoscuți au fost nevoiți să-l îndoaie ca să-ș înghesuie în tomberon, printre cutiile goale de la Dunkin' Donuts și dozele de Diet Coke.

De ce l-a părăsit Ana


Mai multe surse citate de People au confirmat despărțirea celor doi actori, una dintre acestea dezvăluind că ea nu dorea să stea în Los Angeles, în timp ce Ben Affleck voia să stea acolo pentru că era aproape de copiii lui.



"Ben nu mai e cu Ana. Ea l-a părăsit. Relația lor era complicată. Ana nu voia să se stabilească la Los Angeles, iar Ben trebuia să rămână acolo, întrucât copiii lui trăiesc în Los Angeles"
, a spus sursa.

"Ei se află în etape diferite ale vieții lor. Se iubesc și se respectă. Ben vrea să se ocupe în continuare de el, să fie mai bun.

Are trei joburi acum și e un tată serios. Amândoi sunt fericiți cu viețile lor", a explicat altă sursă.

O altă sursă, citată de Us Weekly a declarat: "Ben și Ana porniseră în direcții diferite ale vieților lor și s-au oprit pentru a se privi în ochi. Nu au putut să-și rezolve diferendurile și au decis să pună capăt relației lor."

Au fost fericiți în 2020


Affleck și de Armas s-au cunoscut în 2019, în timpul filmărilor pentru thrillerul "Deep Water", dar au apărut împreună abia la începutul anului trecut.

În ultimele luni, cuplul părea foarte fericit și nimic nu anunța ruptura. În vară, s-a zvonit că Ana s-a mutat în casa lui Ben din Pacific Palisades după ce a scos la vânzare proprietatea pe care ea o deținea în Venice, California. În august, Ana a fost văzută în timp ce își muta lucrurile în casa lui Affleck.

În noiembrie, actrița de origine cubaneză a fost, de asemenea, văzută purtând un inel cu un diamant în timpul unor filmări cu iubitul ei, pentru producția "Deep Water", dar se pare că accesoriul a fost doar un obiect de recuzită pentru thrillerul psihologic în care ei jucau rolurile unui cuplu căsătorit.



Senzația că Affleck și de Armas au planuri serioase a fost accentuată și de vizita romantică pe care ei au făcut-o în țara ei de origine, Cuba, în martie 2020, înainte de a merge în Costa Rica.

Ei s-au întors în Los Angeles chiar înainte de instituirea carantinei.

Ben le-a prezentat-o pe Ana copiilor


Cei doi au petrecut nedespărțiți cea mai mare parte a anului trecut, plimbându-și câinii prin Los Angeles și ieșind să-și bea cafeaua împreună. Ei și-au făcut publică relația în aprilie, printr-o postare pe Instagram, în ziua în care ea a împlinit 32 de ani.

Citește și: Jennifer Lopez nu se potolește nici la 51 de ani. Cum apare vedeta în cel mai nou videoclip


Ben Affleck a prezentat-o pe Ana fostei sale soții, actrița Jennifer Garner, și celor trei copii pe care îi are cu aceasta: Violet (14 ani), Seraphina (11 ani) și Samuel (opt ani).

Starul a fost căsătorit cu Jennifer Garner din 2005 până în 2018 și au rămas în termeni foarte buni, actrița ajutându-l să învingă dependența de alcool.

Înainte de a o cunoaște pe Ana, actorul a mai avut o relație cu Lindsay Shookus, producătoarea emisiunii "Saturday Night Live", din iulie 2017 până în aprilie 2019.

În 2018, Affleck a mai avut o scurtă relație cu modelul Shauna Sexton.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod