Sinead O'Connor cere din nou ajutor: Vedeta a anunțat că fiul ei a dispărut

Cântăreața irlandeză a lansat un apel pe Twitter, rugându-i pe fani să-l găsească pe fiul ei, despre care a scris că e dispărut de vineri.

Sinead O'Connor a dat din nou de necaz. Cântăreața în vârstă de 52 de ani a scris pe Twitter că de vineri nu mai știe nimic despre fiul ei. Vedeta care s-a convertit recent la Islam, schimbându-și totodată numele în Shuhada' Davitt, a lansat un apel pe Twitter, rugându-i pe fani să o ajute să dea de urma lui Shane O'Connor, care ultima oară a fost văzut vineri în Wicklow Town, în sudul orașului Dublin.

Apelul artistei nu a rămas fără ecou pe rețeaua de socializare, fiind redistribuit de mai multe persoane care și-au oferit sprijinul, scrie ziarul britanic Daily Mirror.

"Să dea Allah ca fiul tău să fie bine și să se întoarcă curând. Nu-ți face griji. Rugăciunile merg mai bine și provoacă mai puține riduri", i-a transmis cineva.

Un alt fan a comentat: "Sunt trist să aflu că a dispărut. Sper că îți vei regăsi fiul curând! Asta te poate face să te simți foarte neliniștită și îndurerată. Ai grijă și sper că îți vei găsi fiul curând!".

Vedeta nu a dat detalii despre circumstanțele în care fiul ei a dispărut sau alte informații din partea autorităților.

Sinead O'Connor a fost căsătorită de patru ori și are tot atâția copii cu bărbați diferiți.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod