Simply the best: Tina Turner arată extraordinar la 78 de ani

Cântăreaţa americană e într-o formă de excepţie pentru vârsta sa. Ea a participat la premiera de la Londra a unui musical despre viaţa sa.

Una dintre cele mai emblemetice voci ale muzicii din anii '70 - '90, Tina Turner este o prezenţă discretă în viaţa mondenă după ce şi-a anunţat retragerea din activitate, în urmă cu opt ani. Premiera de la Londra a unui film despre viaţa ei, "Tina: The Musical", a fost o ocazie perfectă pentru a o revedea, iar vedeta nu a dezamăgit, dimpotrivă, s-a făcut imediat remarcată cu aspectul ei fizic incredibil şi cu atitudinea pozitivă.

Îmbrăcată într-un costum negru şi arătând mai tânără cu cel puţin 10 ani, Tina Turner a primit aplauze la scenă deschisă marţi, la Aldwych Theatre din Londra.

Ea a venit la eveniment cu soţul, Erwin Bach, cu care s-a căsătorit în 2013, scrie Daily Mail.

Musicalul spune povestea vieţii lui Turner, din copilărie şi până la concertul din Brazilia, în 1988, când a cântat în faţa unei asistenţe-record de 180.000 de oameni, dar arată şi partea mai puţin fericită a vieţii vedetei, precum abuzurile fostului soţ, Ike Turner (jucat de Kobna Holdbrook-Smith), cel care a făcut-o celebră la începutul anilor 1960, notează cotidianul britanic.

Regizat de Phyllida Lloyd, care a mai semnat "The Iron Lady" şi "Mamma Mia!", filmul o are în rolul principal pe actriţa americană Adrienne Warren, cunoscută din "Dreamgirls", "Bring It On: The Musical" şi "Orange is the New Black".
Muscialul cuprinde piese celebre, precum "Proud Mary", "The Best", "I Can't Stand The Rain", "What's Love Got To Do With It" şi "River Deep, Mountain High", iar Tina Turner a avut o colaborare strânsă cu echipa de producţie.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod