Și ei au fost copii: 15 imagini din trecutul vedetelor

Aceste imagini inedite ne dezvăluie cum arătau vedetele de azi pe vremea când erau copii.
E o senzație plăcută să răsfoiești un album foto și să te uiți la pozele din copilărie. În cele mai multe cazuri, constați că uitasei complet momentele în care au fost făcute fotografiile, așa că îți întrebi părinții sau bunicii despre locurile din acele cadre și afli multe lucruri pe care nu le știai.

Putem face asta oricând, fiindcă e un exercițiu perfect pentru a-ți petrece timpul într-un mod plăcut, pentru a te relaxa și a lăsa puțin deoparte ritmul alert de zi cu zi.
Dar nu suntem obișnuiți să vedem vedetele în astfel de ipostaze - e greu să ne imaginăm că înainte de a ajunge pe covorul roșu, erau niște copii obișnuiți care se jucau, râdeau și se țineau de șotii.

Bright Side a strâns o colecție interesantă de imagini inedite din trecutul vedetelor. Iată cum arătau Orlando Bloom, Jennifer Garner, Will Smith, Jennifer Aniston și alte celebrități în copilărie!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod