Seria tragediilor din viața unui om foarte trist: Nepotul lui Liam Neeson a murit după un accident stupid

Actorul e din nou în doliu, la nouă ani după moartea soției. Ronan Sexton (35 de ani) a încetat din viață la cinci ani după ce a suferit leziuni cerebrale grave, în urma căderii accidentale de pe o cabină telefonică.

Zi de doliu pentru Liam Neeson: nepotul actorului nord-irlandez a murit la cinci ani după ce a suferit un accident stupid. După o noapte din iunie 2014 în care a chefuit bine cu prietenii săi în Brighton, Anglia, Ronan Sexton (35 de ani), amețit bine de alcool, s-a cățărat la 4.00 dimineața pe o cabină telefonică amplasată pe esplanada de pe malul mării, dar a alunecat și a căzut într-un tunel din beton de la înălțimea de șase metri, suferind grave leziuni cerebrale.

Ronan Sexton a fost dus la spitalul Royal Sussex County în stare critică, fiind transferat ulterior la spitalul Hurstwood Park din Haywards Heath, West Sussex.

"Ronan primește un tratament minunat din partea personalului dedicat de la Hurstwood Park", a transmis familia tânărului într-un comunicat emis atunci, mulțumind tuturor "pentru dragoste, sprijin, rugăciuni și gândurile bune pentru Ronan".

Ronan, cel mai mic dintre cei șase copii ai surorii lui Liam Neeson, Bernadette Sexton, s-a stins din viață în weekend, la 35 de ani, înconjurat de familie, în Cushendall, în Irlanda de Nord. Tânărul era un muzician talentat și locuia în Worthing, West Sussex.

Neeson, în vârstă de 66 de ani, care trăiește în Statele Unite, este devastat de moartea nepotului său și a plecat cu primul zbor spre Marea Britanie pentru a-și vedea mama și pe cele trei surori, relatează Daily Mail.

Tragedia survine la nouă ani după moartea soției lui Liam Neeson, Natasha Richardson, cu care acesta a fost căsătorit timp de 15 ani.
Pe 18 martie 2009, ea a căzut în timp ce schia și s-a lovit la cap. Într-o serie neagră care pare fără sfârșit pentru familia celebrului actor, mama lui Ronan și-a pierdut partenerul de viață în condiții asemănătoare, în urmă cu doi ani - pe 22 iunie 2014, Harry Shannon a suferit leziuni grave după ce, în timpul unei nopți petrecută cu prietenii în oraș, a căzut și s-a lovit la cap.

Într-o confesiune emoționantă, Liam Neeson, tată a doi copii, a povestit despre moartea soției sale într-un interviu din aprilie 2017 acordat RTE, mărturisind că i-a fost foarte greu să treacă peste acest impas: "Nu mă descurc fără să muncesc.
N-am vrut, în special pentru băieții mei, să mă scufund în tristețe sau depresie"
, a spus el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod