Scarlett Johansson, mireasă „în serie“: Vedeta s-a logodit din nou - FOTO

Actriţa americană şi actorul şi scenaristul Colin Jost s-au logodit după o relaţie de doi ani.
Informaţia a fost confirmată duminică de impresarul actriței. Acesta a declarat că nu a fost stabilită o dată pentru nuntă, relatează cotidianul american Washington Post.

Scarlett şi Colin s-au întâlnit prima oară în mai 2017, la o petrecere.

Johansson, în vârstă de 34 de ani, a mai fost căsătorită de două ori, cu actorul canadian Ryan Reynolds, în perioada 2008 - 2011, şi cu jurnalistul francez Romain Dauriac, între anii 2014 și 2017, cu care are şi o fetiţă, Rose, în vârstă de 5 ani.

Scarlett Johansson a înaintat în martie 20017, la New York, actele pentru a divorța de jurnalistul francez Romain Dauriac, pe motiv că "mariajul este distrus într-un mod ireparabil", și a cerut custodia deplină a fiicei lor de doi ani, Rose.
Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au semnat un acord prenupțial, potrivit documentelor tribunalului, instanța solicitând acum ca acesta să fie pus în aplicare.

Colin Jost, în vârstă de 36 de ani, a lucrat ca scenarist pentru emisiunea de televiziune "Saturday Night Live", de pe postul NBC, din 2005, şi a fost prezentator al show-ului TV "Weekend Update" din 2014.

Scarlett Johansson s-a remarcat în industria cinematografică la 14 ani, când a jucat alături de Robert Redford în filmul "The Horse Whisperer/Îmblânzitorul de cai".
După acel rol, ea a devenit o actriţă de prim rang la Hollywood și a devenit celebră în 2003, când a apărut în pelicula "Lost in Translation/Rătăciţi printre cuvinte", regizată de Sofia Coppola, care i-a adus un premiu BAFTA pentru cea mai bună actriţă în rol principal, notează Mediafax.

De-a lungul carierei, ea a colaborat cu regizori consacraţi precum Joel şi Ethan Cohen, Brian de Palma, Christopher Nolan şi Woody Allen. Ea a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge".

Cel mai recent film al actriţei este "Avengers: Endgame/Răzbunătorii: Sfârşitul jocului", care a avut premiera în luna aprilie.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod