S-o vezi și să nu crezi! Liv Tyler este de nerecunoscut fără machiaj

Vedeta în vârstă de 41 de ani a fost surprinsă într-o postură neașteptată. Fără machiaj și îmbrăcată în pijamale, ea e imposibil de recunoscut.

Diferențe între varianta cu machiaj și cea fără machiaj s-au mai văzut la multe vedete, ba chiar unele frapante, dar o situație de genul celei pe care o prezintă cotidianul britanic Daily Mail mai rar întâlnești: Liv Tyler a fost fotografiată, vineri, de paparazzi cu o zi înainte de a participa la nunta Prințesei Eugenie, iar actrița este imposibil de recunoscut.

Îmbrăcată în pijamale, fără machiaj, femeia din imaginile publicate de cotidianul britanic nu pare să aibă nicio legătură cu fiica rockerului Steven Tyler.

Daily Mail scrie că actrița a fost surprinsă în timp ce a ieșit pentru scurt timp din casa sa din vestul Londrei pentru a vorbi cu un șofer care o aștepta la poartă, probabil în legătură cu aranjamentele de ultim moment pentru evenimentul la care ea urma să participe.

Încălțată cu pantofi sport, vedeta era îmbrăcată cu pijamale de un albastru în nuanțe marine, imprimate cu buline albe, și cu manșete albe. Cu un look natural, fără pic de machiaj, semn că nu se trezise din somn de mult timp, ea era de nerecunoscut.

A doua zi, însă, Liv Tyler strălucea în toată splendoarea sa la nunta regală.
Îmbrăcată într-un costum bleumarin, cu fustă conică trei sferturi și sacou, și încălțată cu pantofi din catifea neagră, cu toc înalt și subșire, actrița părea că joacă într-un film noir, notează ziarul citat.

Însoțită de partenerul ei, impresarul din fotbal Dave Gardner, actrița a fost la înălțimea evenimentului, la care au mai participat vedete precum Cara Delevingne, James Blunt, Ellie Goulding și Naomi Campbell.

Prințesa Eugenie, în vârstă de 28 de ani, este fiica prinţului Andrew, al treilea copil al reginei Elizabeth II, şi a fostei lui soţii Sarah Ferguson, ducesă de York.

Ea s-a căsătorit sâmbătă cu Jack Brooksbank, în vârstă de 32 de ani, la Castelul Windsor.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod