Ryan Reynolds împlinește 44 de ani: 20 de imagini cu unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume

Milioane de femei o invidiază pe Blake Lively, soția lui Ryan Reynolds. Actorul canadian e unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume și un familist convins.
Născut pe 23 octombrie 1976 la Vancouver, Canada, Ryan Rodney Reynolds este căsătorit din septembrie 2012 cu actrița Blake Lively. Cei doi s-au întâlnit în 2010, la filmările pentru "Green Lantern" și au trei copii.

Ryan Reynolds a mai avut o relație cu cântăreața Alanis Morissette, din anul 2002 până în 2004. Ei urmau să se logodească, însă s-au despărțit. Între anii 2008 și 2011 actorul a mai fost căsătorit cu căsătorit cu Scarlett Johansson.

Ryan și soția lui formează acum unul dintre cele mai frumoase perechi de la Hollywood. Starul este un familist convins, câștigându-șisimpatia în mediul online pentru simțul umorului său sincer și pentru ironia fină de care dă dovadă. Din fericire, Blake Lively știe și ea de glumă, iar cuplul se distrează adesea aruncându-și în glumă "săgeți otrăvite" pe rețelele de socializare.

Cei doi "măgăruși" care nu-l lasă să doarmă


În octombrie 2019, Ryan i-a făcut din nou să râdă pe admiratorii săi cu un mesaj neașteptat pe care l-a postat pe Instagram.

El a publicat câteva imagini de la o ședință foto în care promova băutura Aviation Gin și le-a transmis mulțumiri celor care l-au ajutat.

După ce i-a menționat pe fotograf și hair stilist, Reynolds nu a uitat să-și pomenească și cei doi copii pentru "contribuția" lor decisivă, James, în vârstă de patru ani, și Inez, în vârstă de doi ani: "Mi-a plăcut ședința asta pentru @AviationGin cu legendarul @guyaroch (fotograful israelian Guy Aroch, n.r.).

Părul a fost aranjat de @serafinosays, iar ținuta a fost realizată de @joseph.episcopo. Cearcănele de sub ochii au fost reușite de doi măgari care n-au vrut să se culce deloc noaptea trecută, deși le-am citit <<Winnie the Pooh>> și aproape jumătate din <<The Shining>>, de Stephen King", a scris actorul.

A vrut să se lase de actorie


Ryan Reynolds a jucat pentru prima dată în "Hillside" (1990), un serial siropos difuzat în perioada '91-'93, după care a mai jucat în filme de mâna a doua, notează Cinemagia. A prins un rol în serialul lui Glenn Close: "Serving în Silence: The Margarethe Cammermeyer Story" (1995), pentru ca mai târziu să joace în filmul de televiziune "În Cold Blood" (1996).

Aproape convins că nu are noroc în actorie, Reynolds a fost hotărât să renunțe la această profesie, însă întâlnirea cu un alt actor canadian, Chris Martin, i-a schimbat părerea, cei doi mutându-se împreună în Los Angeles.

Rolul în care a debutat cu succes a fost cel dintr-un serial ce nu a fost bine primit de către critici inițial, "Two Guys, a Girl and a Pizza Place", dar care a devenit foarte bine cotat în al doilea sezon.

Filmul pentru adolescenți, "Van Wilder", i-a adus lui Ryan celebritatea. Alte filme precum "Blade Trinity" și "Smokin' Aces" nu au făcut decât să-i consolideze poziția de movie-star.

Citește și: Kim Kardashian a împlinit 40 de ani. 30 de imagini care au adus-o în prim-plan


În octombrie 2008, Reynolds a scris pentru "The Huffington Post" cu privire la planul lui de a alerga la maratonul orașului New York pentru tatăl său, care suferă de boala Parkinson.

În 2009, Ryan Reynolds a jucat alături de Sandra Bullock în comedia romantică "The Proposal", în rolul principal (Andrew Paxton), filmul devenind cu rapiditate una dintre cele mai de succes comedii romantice ale ultimilor zece ani.

Reynolds este acum cunoscut pentru filme ca "The Proposal", "X-Men", "Deadpool" şi "The Hitman's Bodyguard".

Actorul a fost onorat în 2016, pentru rolurile sale din filme, cu steaua numărul 6801, amplasată pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod