România: Top 6 iubite sexy de miliardari

6 din 7

6. Dorothy Constantin, iubita lui Puiu Popoviciu, milionarul cu o avere de 330 milioane de euro

Din amanta ocupantului locului 13 în topul Forbes, Dorothy Constantin s-a transformat în iubita oficială, după ce afaceristul a divorţat anul acesta de Doina Nadia Popoviciu, fiica fostului demnitar comunist Ion Dincă. Frumoasa blondă este, la rândul ei o femeie de afaceri de succes. Sex-appeal-ul şi prospeţimea tinerei par să-l fi vrăjit pe afacerist care, după 28 de ani de căsnicie, i-a spus adio soţiei lui care trăieşte de mai mulţi ani în SUA. Dorothy nu este o figură foarte cunoscută în showbizz-ul autohton, însă trăsăturile şi eleganţa o plasează pe locul 6.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • elena pe 10 Nov 2011, 23:26
  ???????

  cred ca ati confundat sotia cu iubia si e foarte grav asta!

  2
  0

 • doar.eu pe 10 Nov 2011, 08:37
  ...

  pe bune acu' voi chiar duceti lipsa de articole bune? sunt "iubite sexy" cum le numiti voi care chiar n.au ce cauta aici si, am vazut iubite mult mai sexy in compartie cu ce ati afisat voi aici..

  2
  2

 • caramela pe 10 Nov 2011, 08:33
  erata...

  De ce ati inclus-o pe dndLuminita Becali in acest mic top? dansa e o doamna cu copiii si familista, nu se compara cu celelalte umpluturi..cred ca trebuie modificata stirea, o doamna nu are ce cauta print-re cele care au destramat familii...

  15
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod