România: 8 fotografii indecente cu vedete

2 din 9

Iurie Darie şi Anca Pandrea au şocat audienţa

Episodul a avut loc în toamna anului trecut. Fotograful Ştefan Ioniţă, alias Fane Jeg, cel care a realizat şedinţa foto le-a povestit celor de la Click că ideea a fost a actriţei. "Noi am fost acum o lună să facem un interviu la ei acasa, dar nu de genul acesta. Propunerea pentru astfel de poze a venit din partea ambilor, amândoi au fost de acord, nu le-am propus noi, ei au vrut. Eu eram şocat! Anca Pandrea ne-a spus că vrea sa faca poze călare pe butoi goală şi după aceea m-a bagat în dormitor, ei s-au dezbrăcat, au chemat şi câinele în pat şi ea mi-a spus: 'hai fă poze!', asta era regia lor", a dezvaluit fotograful.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • biencuta pe 8 Oct 2011, 13:13
  Delia Matache

  Delia Matache are dreptate.Ce s-a intamplat in casa ei,intrei 4 pereti,nu e treaba nimaniu.Nu trebuie sa se justifice nimanui! Cu atat mai putin noua,publicului! Nu e treaba nimanui ce face unul si altul in patul conjugal! Ce tot atata balamuc si nelamuriri?

  9
  3

 • biencuta pe 8 Oct 2011, 13:09
  Simona Sensual asta.

  Nu o fi avand ea pre multa cultura,dar isi traieste viata! Nu cred ca e cineva care sa nu fi facut sex intr-o zona publica macar o data!

  5
  3

 • vio pe 5 Oct 2011, 12:47
  cosmina

  sarutata pe muntele lui venus

  4
  0

 • Raluca pe 4 Oct 2011, 01:57
  si totusi are dreptate Manuela

  Nu prea stie ea sa scrie sau sa se exprime, dar are dreptate .. ce sa invete copiii de pe internet cand sunt atatea publicatii de genul? Critici, barfe si prostii ;)

  1
  0

 • andreea pe 1 Oct 2011, 19:29
  Manuela inapoi la scoala

  Unii care posteaza comentarii, nici n'au fost pe la scoala...dovada ca habar nu au sa scrie.

  3
  1

 • Manuela pe 1 Oct 2011, 11:07
  Monica si Irinel

  Nu pot sa-mi dau seama ce idioteni mai puteti scoate a afirma a posta pe internete ziare tv etc e o mare idiotenie numai in Romania vezi asa ceva ala sa dus cu aia aia ia supt P...a Lui ala ce doamne eartama de educati sveti . Multi copii stau pe internet ce vor invata acei copii . in loc sa scrieti ,,subiecte in legatura cu viata omului chiar si al Artistului dar domnilor si domanelor ganditiva un pic la ceea ce editati . Nu am nimic inpotriva cu nimeni dar nui bine .... Imi pare rau nespus de rau caci sunt atatea critici si barfe .......

  13
  3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod