România: 16 vedete care s-au bătut pe aceiaşi bărbaţi

5 Septembrie 2011
Mondenul din România parcă a stat la baza scenariului scris pentru serialul "Tânăr şi neliniştit", veşnica "soap-opera" pe care o difuzează Pro TV-ul de mai bine de 10 ani. Acolo toată lumea s-a cuplat cu toată lumea, au făcut copii între ei, s-au înrudit, încuscrit, au divorţat şi iar s-au iubit.

Doamnele de la noi pot oricând să le înlocuiască pe Nikki, Donna, Bridget sau Megan. Fie şi numai o dată, este aproape imposibil să spui Mihaela Rădulescu, Bianca Drăguşanu, Maria Marinescu sau Anna Lesko şi să nu spui, în contrapartidă atunci când vine vorba despre bărbaţi, Andreea Marin, Valeria Marini, Andreea Raicu sau Monica Columbeanu.
1 din 9

Andreea Raicu - Cristian Chivu - Maria Marinescu

Chiar dacă au fost mai mulţi bărbaţi pe care i-au împărţit cele două vedete, printre aceştia numărându-se şi fiul fostului prim-ministru, Radu Vasile, de departe cea mai de notorietate legătură dintre ele este Cristian Chivu, câştigat finalmente de "aproape" anonima Adelina Chivu. Prima care i-a căzut la ceas de seară fostului căpitan al naţionalei a fost Andreea Raicu, cea care aproape că-i devenise şi soţie, planurile pe care cei doi le aveau în acest sens, fiind destul de înaintate. Din păcate însă, iubirea lor nu a reuşit să învingă pretenţiile divei de la Prima TV, care considera că iubitul ei nu se ridica la standardele impuse de ea. Despărţit de Raicu, Chivu a căzut în braţele Mariei Marinescu despre care se spunea la vremea respectivă, în 2006, că s-ar fi dus chiar şi la vrăjitoare ca să-l constrângă pe fotbalist să o ia de soţie. Însă, din păcate pentru ea, stilul de viaţă pe care îl ducea, nopţile pierdute prin club, nu au făcut decât să-i pună în pericol cariera fotbalistului, acesta fiind obligat la un moment dat să aleagă între ea şi fotbal.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • GOPO pe 12 Oct 2011, 15:22
  DE CAND E VIDICAN VEDETA ?

  DE CAND E VIDICAN VEDETA ?

  4
  0

 • nadia pe 7 Sep 2011, 12:46
  s-au batut??

  pai,unele erau nevestele,cum s-au batut?chiar au fost foarte demne,ma refer la doamna Borcea ,cred,nu trebuia sa fie supusa la atare umilinta,ea si copiii doar ca sa aiba nunta mare o ptipoanca fara scrupule,puteau avea o nunta discreta,putin respect si din partea lui si a ei pentru femeia care i-a fost alaturi atatia ani si e mama copiilor lui.dar...ce tie nu-ti place....nu se stie ,nu-ti cladi fericirea pe necazul altuia.

  4
  1

 • yoyo pe 5 Sep 2011, 19:17
  :-j

  numai unii ca voi ii puteau numi vedete pe astia :-j

  4
  0

 • Fiera pe 5 Sep 2011, 15:42
  :))

  Toti nebunii Romaniei !:))

  0
  2

 • Ianacopol Victoria pe 5 Sep 2011, 13:21
  Tinerii si nelinistitii din Romania!!!!!!

  Unde-i demnitatea feminina de altadata!!!!!!

  3
  5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod