Robbie Williams nu mai poate trăi ca un om normal: Adoarme în zori și mănâncă micul dejun după-amiaza

Excesele din tinerețe au un preț serios pentru Robbie Williams. Starul are un stil de viață imposibil de urmat pentru orice om normal.
"Sunt o pasăre de noapte", spune Robbie Williams. Nu-i un motiv de mândrie pentru el, dimpotrivă, e conștient că plătește prețul exceselor din tinerețe și a stilului de viață dezordonat, dar acum susține că e prea târziu ca să se mai schimbe.

Consecința abuzurilor la care și-a supus organismul ani la rând este că artistul nu mai poate duce o viață normală. Robbie a dezvăluit că nu poate dormi mai devreme de 6:00 dimineața și că ia prima masă a zilei la ora 17:00.

Doarme ziua și slăbește


Starul în vârstă de 46 de ani a vorbit despre stilul său bizar de viață și a spus că preferă să lucreze noaptea pentru că este mai productiv. "Nu mă trezesc dimineața. Nu mă culc înainte de 5:00 sau 6:00 dimineața. Sunt o pasăre de noapte, ăsta e modul în care am fost programat, nu că-mi place să fiu așa. Nu-mi doresc asta, dar sunt mai productiv de la 1:00 noaptea la 5:00 dimineața", a spus el pentru The Sun.

"Fac o grămadă de lucruri și mă trezesc după-amiaza.
Apoi mănânc la 17:00 și mă simt în formă"
, a mai spus starul.

Robbie susține că rutina sa bizară l-a ajutat să slăbească și să aibă un regim alimentar sănătos de-a lungul săptămânii, cu o singură zi în care își permite să consume produse fast food și zahăr.

În 2018, cântăreţul a declarat că suferă de o afecţiune psihică pentru că are un comportament compulsiv care îi afectează viaţa şi activitatea muzicală. Într-un interviu pentru Radio 2, Robbie Williams a mărturisit că simte că "ceva îi lipseşte" şi că se confruntă cu o afecţiune mentală. "Am nişte lipsuri mari. Poate fi Asperger sau autism. Nu ştiu din ce spectru e, dar ceva e", a spus el. "E ceva de lucru în capul meu - am o obsesie interesantă, dependenţă, o boală mentală aş spune. Aş fi avut ceva şi dacă eram starul pop Robbie Williams sau muncitorul Robbie Williams", a continuat el.

Obsessile ciudate ale unui star


Starul a dezvăluit că una dintre obsesiile sale ciudate este să caute comentarii negative despre el.

"Ce-i interesant la obsesia mea... e să caut lucruri urâte despre mine. Sunt obsedat să mă grăbesc... să plec", a spus el, explicând cum se simte când are o zi proastă: "Sunt un idiot. Nu pot să cânt."

"Zi de zi, lucrurile se schimbă. Fac aceleaşi lucruri ca în ziua de dinainte, dar acum e o altă zi şi nu ştiu de ce e aşa greu să mă dau jos din pat. Ăsta sunt"
, a explicat artistul, vorbind despre starea lui de spirit.



Robbie a mai spus că simte că în ultimii ani a început să înveţe cum să se descurce mai bine şi să se bucure de viaţă, ajutat de soţia lui, Ayda Field, mai ales după ce au venit pe lume copiii lor.

Starul și actrița americană Ayda Field, în vârstă de 41 de ani, membră a juriului emisiunii "The X Factor", sunt căsătoriți din 2010 și au patru copii: Theodora (7 ani), Charlton (5 ani), Colette (19 luni) și Beau (patru luni).

„Am o boală care vrea să mă omoare“


Ayda Field a dezvăluit că Robbie a făcut injecţii cu testosteron pentru a scăpa de depresie.

Ea a povestit că la 30 de ani, soţul ei a aflat de la medicii care îl tratau pentru depresie că afecţiunea sa ar putea fi provocată de un nivel scăzut de hormoni masculini în organism, echivalent celui al unui bărbat de 80 de ani.

Starul a urmat apoi un tratament cu testosteron, iar acesta i-a transformat pur şi simplu viaţa, a spus Field în emisiunea de televiziune "Loose Women", de pe postul ITV. "După ce a început tratamentul cu testosteron, s-a simţit de parcă i s-a schimbat viaţa, putea face lucruri, era fericit, era motivat şi asta nu are legătură cu a avea muşchi imenşi", a adăugat ea.

În februarie 2018, Robbie Williams a mărturisit pentru The Sun că a fost foarte aproape de moarte în câteva rânduri şi şi-a comparat viaţa "ca un carusel" cu cea a regretatului George Michael, care a decedat în 2016, de Crăciun. "Am o boală care vrea să mă omoare şi e în capul meu, aşa că trebuie să am grijă", a spus artistul despre depresia cu care se confruntă.

Citește și: Îngerul lui Robbie Williams.
Femeia care s-a măritat cu el ca să-i salveze viaţa


Fostul membru al trupei Take That a spus că de multe ori problemele psihice îl copleşesc, alteori are momente de fericire deplină.

În septembrie 2017, cântăreţul britanic a avut o problemă foarte serioasă de sănătate, care l-a obligat să renunţe la două etape din cadrul turnelui său european. Medicii i-au depistat atunci câteva anomalii la creier, iar Robbie a fost dus de urgenţă la spital.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod