Rihanna, regina fashionistelor: Vedeta a pozat pentru un nou pictorial sexy

Rihanna a făcut o nouă ședință foto îndrăzneață


Potrivit unei surse citate de ziarul britanic, relaţia lor ar putea fi mai serioasă decât cea pe care vedeta a avut-o în 2016 cu rapperul Drake. "Această relaţie e adevărata ei iubire. Rihanna le-a spus prietenilor că e îndrăgostită de el şi pare înnebunită după el. Petrec mult timp împreună, departe de privirile indiscrete, şi au gânduri serioase. Se simt bine împreună", a spus persoana menţionată.

Anterior, omul de afaceri saudit a mai avut o relaţie cu Naomi Campbell. Cei doi au fost văzuţi în ipostaze tandre în iulie 2016, la British Summer Time Festival de la Londra. Rihanna s-a despărţit de Drake (30 de ani) în octombrie anul trecut, după o aventură scurtă.

Hassan Jameel are multe conexiuni în lumea de afaceri din Marea Britanie şi a ajuns şi în cercurile regale din această ţară, având şi o întâlnire cu Prinţul Andrew pentru sprijinirea antreprenorilor saudiţi.

Robyn Rihanna Fenty s-a născut pe 20 februarie 1988, în Barbados.

Stabilită la New York, artista a lansat opt albume de studio, începând cu anul 2005, iar 13 dintre single-uri sale au ajuns pe primul loc în topul Billboard. Discurile cântăreţei au fost vândute în peste 200 de milioane de copii, în întreaga lume. Ea este, între altele, câştigătoare a opt premii Grammy şi a 12 Billboard Music Awards. Rihanna a primit Michael Jackson Video Vanguard Award pentru întreaga carieră la gala MTV Video Music Awards 2016, notează Mediafax.

În august 2016, Rihanna a concertat pentru prima dată în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.


Foto: Hepta, Daily Mail

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod