Rihanna, regina fashionistelor: Vedeta a pozat pentru un nou pictorial sexy

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.

Rihanna a făcut o nouă ședință foto îndrăzneață


Potrivit unei surse citate de ziarul britanic, relaţia lor ar putea fi mai serioasă decât cea pe care vedeta a avut-o în 2016 cu rapperul Drake. "Această relaţie e adevărata ei iubire. Rihanna le-a spus prietenilor că e îndrăgostită de el şi pare înnebunită după el.

Petrec mult timp împreună, departe de privirile indiscrete, şi au gânduri serioase. Se simt bine împreună", a spus persoana menţionată.

Anterior, omul de afaceri saudit a mai avut o relaţie cu Naomi Campbell. Cei doi au fost văzuţi în ipostaze tandre în iulie 2016, la British Summer Time Festival de la Londra.
Rihanna s-a despărţit de Drake (30 de ani) în octombrie anul trecut, după o aventură scurtă.

Hassan Jameel are multe conexiuni în lumea de afaceri din Marea Britanie şi a ajuns şi în cercurile regale din această ţară, având şi o întâlnire cu Prinţul Andrew pentru sprijinirea antreprenorilor saudiţi.

Robyn Rihanna Fenty s-a născut pe 20 februarie 1988, în Barbados.
Stabilită la New York, artista a lansat opt albume de studio, începând cu anul 2005, iar 13 dintre single-uri sale au ajuns pe primul loc în topul Billboard. Discurile cântăreţei au fost vândute în peste 200 de milioane de copii, în întreaga lume. Ea este, între altele, câştigătoare a opt premii Grammy şi a 12 Billboard Music Awards.
Rihanna a primit Michael Jackson Video Vanguard Award pentru întreaga carieră la gala MTV Video Music Awards 2016, notează Mediafax.

În august 2016, Rihanna a concertat pentru prima dată în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.


Foto: Hepta, Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod