Rihanna are bani: Vedeta a mai cumpărat o casă, chiar lângă vila ei din Beverly Hills

Cântăreața orginară din Barbados investește constant în proprietăți imobiliare. Când a aflat că o casă de lângă vila ei e de vânzare, nici n-a mai stat pe gânduri.
Ce face o vedetă când are mulți bani? Mai cumpără o casă, desigur. Au trecut doar trei luni de când Rihanna a cumpărat cu 13,8 milioane de dolari o vilă din Beverly Hills, iar acum vedeta a făcut încă o investiție imobiliară: a achiziționat cu 10 milioane de dolari o proprietate învecinată, devenind stăpână pe o suprafață de peste o jumătate de teren, scrie The Hollywood Reporter.

Potrivit publicației citate, proprietatea nu a fost scoasă la vânzare pe piața imobiliară, ceea ce înseamnă că Rihanna a negociat direct cu vânzătorul.

1.000 de metri pătrați de spațiu locuibil


Artista are vecini la fel de celebri și bogați - Paul McCartney stă peste drum, Mariah Carey a avut o casă cu chirie la câțiva pași distanță, iar mai recent Madonna a stat în zonă în timpul carantinei de COVID-19.

Proprietatea pe care Rihanna a cumpărat-o acum a fost ridicată în anii '30 ca o casă de familie, cu patru dormitoare și un teren de 2.000 de metri.

În 2015 a fost vândută cu 5,1 milioane de dolari unui cuplu care nu este celebru, ceea ce înseamnă că a scos un profit frumos când i-a vândut-o vedetei la un preț dublu.

Construită în stil Tudor, casa cu o suprafață de 325 de metri pătrați mai are, pe lângă cele patru dormitoare, o sală de mese, un living care dă spre bucătărie, patru băi și o toaletă.



În curtea interioară există o piscină și mai multe locuri de relaxare, ideale pentru a primi oaspeți.

Cu cele două proprietăți una lângă alta, Rihanna deține acum o suprafață locuibilă de peste 1.000 de metri pătrați, plus două piscine și locuri de parcare pentru cel puțin zece mașini.

Definiția luxului


În martie, artista a cumpărat o casă în Beverly Hills cu 13,8 milioane de dolari.

Vila i-a aparținut cândva fiicei scriitorului american Sidney Sheldon, Mary Sheldon. Aceasta i-a vândut-o lui Daniel Starr cu 4,3 milioane de dolari și a investit în renovarea proprietății, proces prezentat în reality show-ul cu tematică imobiliară "Bravo's Million Dollar Listing".

Proprietatea cu cinci dormitoare și șapte băi este situată într-o zonă colinară și se întinde pe un teren de 2.040 de metri pătrați, scrie publicația Dirt.



Cu un design sofisticat care îmbină elemente contemporane cu cele tradiționale, vila are un aspect modern și toate dotările pe care le poate pretinde o vedetă: curte interioară, terasă, piscină, spa, sală de fitness și mai multe șeminee, dar și vetre exterioare în care se poate face focul afară.

Citește și: Reducere de milioane.
Chrissy Teigen și John Legend taie din preț ca să vândă o casă din Beverly Hills


Parterul este împărțit între mai multe spații de relaxare și bucătăria cu suprafețe din marmură, două insule și decorațiuni din aramă.

Tot la parter se află și zona de servire a mesei. Din casă se poate ieși atât în grădina din fața casei, cât și în curtea interioară în care se află mai multe zone de relaxare, cu canapele și perne comode, șezlonguri și umbrele. La etaj se află dormitoarele și băile.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod