Probleme în Paradis? Meghan Markle îi dă bătăi de cap Prințului Harry

Harry e supărat că nu poate face nimic pentru a împiedica modul negativ în care este prezentată Meghan, susțin surse apropiate celor doi.

După toate speculațiile privind neînțelegerile dintre Meghan Markle și Kate Middleton, cele ma multe dintre acestea fiind cu siguranță exagerate, un lucru este sigur: toată această publicitate negativă construită în jurul soției sale se răsfrânge și asupra lui Harry.

Potrivit unei surse citate de Us Weekly, prințul este frustrat că nu poate face nimic pentru a împiedica înmulțirea zvonurilor, iar asta începe să apese pe căsnicia lui. "A pus presiune pe relația dintre Meghan și Harry. El este foarte frustrat că nu poate face nimic.

A fost greu pentru el să o țină departe de speculațiile negative. Acesta a fost obiectivul relației lor, să o țină departe de tot ce este negativ", a spus o sursă pentru publicația menționată.

Decizia Prințului Harry de a se muta din Palatul Kensington, unde locuia alături de fratele său mai mare, a alimentat zvonurile despre relația dintre cei doi și soțiile lor. Potrivit unei surse, Harry, în vârstă de 34 de ani, s-a supărat fiindcă William (36 de ani) nu a depus suficient efort pentru a o ajuta pe Meghan să se simtă binevenită în familia regală.
Disputa dintre cei doi frați s-a atenuat abia când tatăl lor, Prințul Charles, a intervenit, iar William și Kate i-au invitat anul trecut pe Harry și Meghan să petreacă Crăciunul cu ei la casa lor din Norfolk. Dar tot n-a fost suficient ca distanța dintre Harry și William să se micșoreze: relația dintre ducii de Cambridge și ducii de Sussex s-a răcit tot mai mult până când cei din urmă au preferat să se mute din Palatul Kensington în conacul Frogmore.

O sursă a declarat pentru Vanity Fair că orice dispută ar exista, aceasta este între cei doi frați: "Harry a considerat că William nu i-a întins covorul roșu lui Meghan și i-a reproșat asta fratelui său.
S-au certat un pic și s-au calmat doar când Charles a intervenit, cerându-i lui William să lase de la el. Asta a fost când ducii de Cambridge i-au invitat pe cei de Sussex să petreacă Crăciunul cu ei"
, a povestit persoana menționată.

Altcineva a declarat că diferența dintre cele două cumnate are, de asemenea, un rol însemnat în răcirea relației lor: "Kate și Meghan sunt oameni diferiți și nu au prea multe în comun, dar fac eforturi de a merge mai departe."

Surse bine plasate în anturajul casei regale au spus pentru Daily Mail că nu există nicio ruptură între cele două cupluri, dar au confirmat că ducesele nu sunt apropiate și că au existat tensiuni "de culise".
Totodată, sursele au insistat că frații sunt în continuare apropiați și că ar fi greșit ca decizia lui Harry și Meghan de a se muta să fie pusă pe seama divergențelor dintre două cumnate.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod