Prințul Harry își pierde părul, dar Meghan Markle îl face să uite de chelie: Cum va arăta la 50 de ani

Prințul nu este îngrijorat că va cheli și nu se gândește să-și facă implant de păr. Meghan Markle contează cel mai mult pentru el.

La 34 de ani, pierderea părului ar fi o tragedie pentru orice bărbat. Nu și pentru prințul Harry, care nu-și pune problema unei intervenții estetice. Harry rămâne fără păr într-un ritm la fel de rapid ca și fratele lui mai mare, William, susține Dr Asim Shahmalak, un chirurg estetician citat de cotidianul britanic Daily Mail.

Specialistul în transplant de păr spune că bărbații care au relații fericite sunt mai puțin preocupați să-și ascundă pierderea părului.

Fotografiile din turneul întreprins de Harry și Meghan în Australia au surprins extinderea alopeciei de care suferă acesta: inițial, chelia și-a făcut loc în creștetul capului, dar acum s-a extins spre dreapta, în spatele scalpului.

"A avut loc o accelerare a chelirii în ultimul an și Harry își pierde părul la fel de repede ca fratele lui, William. Dacă nu ia măsuri acum, de la 40 de ani încolo va avea chelie avansată ca și fratele lui", a explicat specialistul citat de Daily Mail.

"Anul trecut a fost o perioadă minunată pentru Harry, încununată cu nunta cu Meghan, la Windsor, în mai. Un mariaj fericit nu produce schimbări hormonale care să împiedice pierderea părului, dar cercetările arată că bărbații care au relații bune sunt mai puțin afectați de chelire.
Această reacție reflectă de obcei nevoia de a găsi o parteneră. Odată îndeplinit obiectivul, rămâne o nevoie mai mică de a masca chelia"
, arată Dr Asim Shahmalak. "Harry are o soție care îl iubește indiferent de starea părului lui", a mai spus acesta.

Chirurgul specializat în transplantul de păr a explicat că Harry și-a lăsat barbă pentru a compensa, probabil, chelia care se întinde: "E ceva obișnuit pentru ca bărbații care au mai puțin păr pe cap să-și lase barbă.
Asta distrage puțin atenția de la chelie. Barba este și un semn de virilitate, iar bărbații se consolează cumva că deși pierd păr dintr-o parte, încă le crește în altă parte."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod