Prințesa Diana a fost prima care a înșelat în căsnicia cu Prințul Charles, potrivit fostului ei ofițer de protecție

Fanii serialului Netflix „The Crown” nu au niciun dubiu cu privire la cauza destrămării mariajului dintre Prințul Charles și Diana: în serial, acesta se întâlnește pe ascuns cu Camilla Parker Bowles, actuala lui soție, în timp ce Prințesa Diana rămâne plângând în palat.
Acum, însă, un fost ofițer de protecție al cuplului regal a decis să prezinte o nouă versiune, complet diferită, asupra evenimentelor desfășurate la acea vreme.

Allan Peters susține că Charles nu a reluat relația amoroasă cu Camilla (cei doi s-au întâlnit prima dată în jurul vârstei de 20 de ani) decât după ce a descoperit că Diana are o aventură cu un alt ofițer de protecție, pe nume Barry Mannakee.

Peters spune că el a fost cel care l-a informat pe Charles că soția sa are o relație extraconjugală.

„Concepția populară este aceea că Prințul de Wales a fost infidel pe toată durata mariajului său - iar acest lucru este în mod clar și indubitabil fals”, a declarat Peters, care a lucrat pentru Diana timp de aproape un deceniu.

„Prima care a călcat strâmb a fost Prințesa.
El a început să o vadă iar pe Doamna Parker Bowles după ce a aflat despre relația Prințesei cu Mannakee”, a adăugat fostul angajat.

Citește și: Un detectiv particular îi cere scuze Prințului Harry că i-a „răpit anii adolescenței”


Aceste noi declarații susțin versiunea prezentată de biograful Jonathan Dimbleby. În biografia sa autorizată a Prințului Charles, publicată în anul 1994, Dimbley susține că Charles și Camilla au început să se vadă din nou în anul 1986.

Mannakee a devenit agentul de securitate al Prințesei Diana în anul 1985. Aventura lor ar fi început în timpul unei excursii la pescuit din același an, de la Castelul Balmoral.

În 1986, el a fost transferat din postul de agent de protecție al cuplului regal la Echipa de Protecție Diplomatică.
Un an mai târziu, Mannakee, în vârstă de 39 de ani, a murit într-un accident auto misterios.

Acesta ar fi fost lovit de un șofer în vârstă de 17 ani în timp ce se plimba cu o motocicletă, ceea ce a făcut-o pe Diana să sugereze că a fost „lichidat”, potrivit Daily Mail.

Peters a declarat într-un nou documentar pentru CNN că a observat la acea vreme unele schimbări în comportamentul Prințesei Diana.

„Am observat că avea un comportament neobișnuit de fiecare dată când eram în preajma lui Mannakee, astfel că am decis să discut cu ea despre asta. În primele 20 de minute a negat categoric. Dar apoi mi-a spus exact ce se întâmplă: avea un fel de relație cu Mannakee”, a declarat fostul agent de securitate al Prințesei.

„Prințul de Wales m-a întrebat 'De ce se comportă Prințesa așa? Ce naiba se întâmplă?'”, a adăugat Peters.

„I-am răspus 'Trebuie să vorbiți cu ea'.
Iar el a răspuns 'Ei bine, am încercat și asta, dar se pare că singurul lucru care o supără este faptul că Barry Mannakee pleacă. Dacă o supără atât de tare acest lucru, atunci Barry poate să rămână'”, a dezvăluit el.

„În acel moment, am fost obligat să spun 'În acest caz, Sir, dacă el rămâne, mă tem că eu va trebui să plec.' Atunci cred că i-a picat fisa. Era absolut șocat și în mod evident foarte supărat”, a adăugat Allan Peters.

Fostul angajat susține, însă, că niciunul dintre cei doi nu ar trebui învinovățit pentru destrămarea relației. „Niciunul nu este personajul negativ. Din punctul meu de vedere, toți sunt victime.
Charles era sub presiunea de a se căsători, iar ea, la rândul său, a fost victima acestui proces”, a mai spus Peters.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
25 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod