Charlene de Monaco, alături de fiica sa, Gabriella, la un eveniment de modă: „Prințesa mea”

Charlene de Monaco a postat pe Instagram o imagine adorabilă în care apare alături de fiica sa, Prințesa Gabriella, în vârstă de șapte ani. Cele două au participat împreună la Săptămâna Modei de la Monte-Carlo.

„Mi-a plăcut fiecare clipă pe care am petrecut-o pregătind-o pe prințesa mea pentru primul ei eveniment oficial. Abia așteptăm să petrecem o seară grozavă la Premiile Modei”, a scris Charlene în postarea de pe Instagram.

În fotografia postată, Gabriella poartă o rochie elegantă cu imprimeu floral și stă în brațele mamei sale. Charlene, în vârstă de 44 de ani, a purtat o rochie de culoarea șampaniei, cu mâneci transparente.


Săptămâna Modei de la Monte-Carlo, al cărei patron regal este Charlene, se desfășoară în Monaco, iar principalul eveniment este Ceremonia de Premiere din cadrul MCFW Fashion Awards, care a avut loc marți la Opera din Monte-Carlo.

Deși a mai participat la evenimente alături de părinții săi - Prințul Albert și Prințesa Charlene - acesta este primul eveniment oficial la care Gabriella participă alături de mama sa.


Verișoara ei, Charlotte Casiraghi, este una dintre celebritățile care se numără printre invitați.

Anul trecut, Albert, în vârstă de 64 de ani, a declarat pentru People că el și soția sa vor să-i introducă treptat pe Prințesa Gabriella și fratele ei geamăn, Prințul Jacques, în serviciul public.

„Părinții noștri ne-au luat de la o vârstă fragedă în călătorii oficiale, dar noi nu simțeam că sunt călătorii oficiale.
Când eram mici, ei plecau și făceau tot felul de lucruri foarte serioase. Iar apoi erau alături de noi în timpul liber. Am învățat multe din asta”, a dezvăluit Prințul Albert, fiul celebrei actrițe americane Grace Kelly, devenită Prințesă de Monaco după căsătoria cu Rainier al III-lea de Monaco.

„Jacques și Gabriella sunt încă la vârsta la care au extrem de multe de descoperit în astfel de călătorii. este grozav că pot avea astfel de amintiri”, a mai spus Albert.

În luna martie, Prințesa Charlene a revenit în Monaco după ce a petrecut patru luni într-o clinică din Elveția, unde a primit tratament pentru „epuizare fizică și emoțională”. 


Soțul său a anunțat în luna noiembrie a anului trecut că Charlene s-a internat într-un centru de recuperare din Europa la câteva zile de la revenirea în Monaco, după ce a petrecut zece luni în Africa de Sud, țara ei natală.

Jurnalista spaniolă Pilar Eyre, care a făcut de-a lungul timpului dezvăluiri șocante despre capetele încoronate ale Europei, a scris pe blogul său din cadrul revistei Lecturas că Prințesa Charlene a fost desfigurată în urma unei operații de lifting facial realizate în Dubai.

Eyre a atras atenția asupra faptului că Charlene era singura care purta mască de protecție în fotografia realizată alături de soțul său și cei doi copii ai lor, în ziua în care s-a reîntors în Monaco, după zece luni petrecute în Africa de Sud.


Prințesa a ratat anul trecut ziua de naștere a celor doi copii ai săi, Gabriella și Jacques, care au împlinit șapte ani pe 10 decembrie.
„La mulți ani, copilașii mei. Îți mulțumesc, Doamne, că m-ai binecuvântat cu acești copii minunați. Sunt cu adevărat binecuvântată. Cu dragoste, mama”, a scris Charlene într-o urare pe Instagram pentru cei doi copii.

„Nu este corect că este portretizată ca și cum ar avea un fel de probleme mentale sau emoționale. Nu știm de ce Palatul minimizează faptul că era să moară în Africa de Sud”, a declarat o sursă apropiată a prințesei pentru Page Six.


Sursa a mai spus că Charlene a avut o infecție severă la nivelul nasului, gâtului și urechii, ceea ce i-a provocat probleme grave la nivelul sinusurilor și dificultăți la înghițire, cauzate de o operație mai veche.

Prințesa și-a reluat treptat activitatea ca membru activ al familiei regale, însă a participat la puține evenimente oficiale de la revenirea în Monaco.
Ea și-a făcut apariția alături de familia sa la un meci de rugby și la cursa Monaco ePrix.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
25 Mai 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod