Poza cu care Jennifer Aniston „a rupt“ internetul: Pagina ei de Instagram s-a blocat imediat

Jennifer Aniston a intrat în forță pe Instagram. La doar câteva ore după ce a postat un selfie, fanii au luat cu asalt pagina ca să vadă poza, blocându-i contul.

Contul de Instagram al actriței americane a devenit indisponibil timp de mai multe ore după ce ea a publicat o fotografie cu actorii din "Friends". Se pare că selfie-ul făcut de Aniston a fost imaginea pe care fanii serialului o așteptau de ani de zile.  

Selfie-ul cu foștii colegi din "Friends" a atras un interes uriaș. La câteva ore după ce fotografia cu actorii Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer, colegii ei din serialul "Friends", a fost publicată, pagina s-a blocat.



"Iar acum suntem prieteni şi pe Instagram. Bună, Instagram"
, a scris Jennifer. Jenna Dewan, Kaley Cuoco, Mindy Kaling, Olivia Wilde, Jamie Redknapp și Rachel Zoe se numără printre celebritățile care au salutat debutul lui Jennifer Aniston pe rețeaua de socializare. Reese Witherspoon a comentat: "Da! Bun venit, Jen!".

În decurs de o oră, contul vedetei a înregistrat peste 116.000 de urmăritori, iar imaginea a primit sute de mii de aprecieri. Ulterior, pagina s-a blocat.

La o zi de la debutul pe Instagram, Aniston are peste 7,4 milioane de urmăritori.

Fotografia a primit peste 9 milioane de aprecieri.

Un fan a scris nedumerit: "De ce nu pot s-o pot urmăresc și eu?". Actriţa în vârstă de 50 de ani, cunoscută pentru rolul Rachel Green din serialul lansat în 1994, i-a răspuns: "Scuze, cred că am stricat-o."



Conducerea Instagram a cerut scuze pentru problema tehnică. "Am aflat că un număr mare de oameni au probleme când urmăresc pagina lui Jen - volumul interesului este incredibil. Lucrăm activ la o soluție și sperăm să avem pagina activă din nou cât mai curând", a transmis pentru Page Six un purtător de cuvânt al rețelei de socializare.
 
Ulterior, problema a fost rezolvata, dar, la scurt timp după aceea, contul actriței a deveni din nou indisponibil.

Aniston și-a înregistrat contul de Instagram în septembrie, iar marți a postat pentru prima oară.

Viteza cu care pagina sa a ajuns la primul milion de admiratori rivalizează cu cea a ducilor de Sussex. Prințul Harry și Meghan Markle au intrat în Guinness World Record cu cel mai rapid cont care a înregistrat un milion de admiratori, nivel la care au ajuns în cinci ore și 45 de minute, scrie Daily Mail.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod