Povestea de iubire dintre Nicole Kidman și Keith Urban. Regulile simple care i-au ajutat să rămână împreună

Căsătoria necesită efort, dar când găsești persoana potrivită, totul pare mult mai simplu!

Nicole Kidman și-a cunoscut soțul mai târziu în viață, iar după 15 ani de căsnicie, ei sunt încă o echipă grozavă. Povestea lor ne arată că dacă există cu dragoste și dedicare, căsătoria poate dura toată viața.

Poate te interesează și: 10 fotografii rare cu actori la începutul carierei lor. Pare greu de crezut că ar fi ei!

Nimic nu este mai important decât o viață de familie fericită, așa că povestea de iubire dintre Nicole Kidman și Keith Urban poate fi o lecție pentru toți cei care caută acest lucru.

  • Povestea de iubire dintre Nicole Kidman și Keith Urban. Regulile simple care i-au ajutat să rămână împreună


Puterea romantismului


Nicole Kidman l-a cunoscut pe Keith Urban în 2005 și amândoi s-au îndrăgostit unul de celălalt la prima vedere, dar nu și-au spus unul altuia la momentul respectiv.

De fapt, lui Urban i-a luat 4 luni să o sune pe Kidman după ce s-au întâlnit. În 2006, cântărețul a surprins-o cu flori la ora 5 dimineața, de ziua ei, în fața apartamentului ei din New York și tocmai acest gest romantic a făcut pe Nicole Kidman să vrea să se căsătorească cu el.

Cercetările arată că pentru o relație de succes, ar trebui să ai mai multe interacțiuni pozitive cu partenerul tău decât cele negative.
În acest fel, gesturile mici pentru a arăta că energia și atenția ta sunt concentrate pe iubirea ta sunt ingrediente-cheie pentru o relație fericită.

Sprijinul reciproc în momente grele


La câteva luni de la căsătoria lor, când Urban a trebuit să meargă la dezintoxicare, Kidman l-a susținut și a fost alături de el pe tot parcursul călătoriei sale.

Ani mai târziu, când actrița și-a pierdut tatăl și trecea printr-o perioadă grea, Urban a fost alături de ea. Kidman susține că el a ajutat-o  să treacă peste acea perioadă dificilă.

Din aceste exemple putem învăța cu toții ceva. Cuplurile sănătoase pot deveni, de fapt, mai puternice în perioadele dificile. Cei doi pot face acest lucru recunoscând că este un moment dificil, empatizând unul cu celălalt și folosind ascultarea activă. Este important să vă întoarceți unul spre celălalt în timpul greutăților și să știți că sunteți în asta împreună.

Limite clare


Cheia lor pentru a petrece timp de calitate împreună este lăsarea muncii la ușa casei. Duc o viață simplă și liniștită împreună în Nashville și, atunci când nu lucrează, își petrec timpul acolo.
De fapt, Kidman chiar a scăpat de biroul ei din casă, nu folosesc computere în pat și nu au un televizor în dormitor. Nu permit niciunei surse care are legătură cu viața profesională să intervină în viața lor privată.

Echilibrul dintre viața profesională și viața privată poate fi o luptă pentru noi toți în relațiile noastre. Este greu să lăsăm stresul de la locul de muncă la ușă și să păstrăm granițe puternice între viața noastră profesională și cea de acasă. Dar este foarte important să vă asigurați că acordați prioritate relației voastre și să stabiliți limite, inclusiv să vă faceți timp pentru partener.

Recunoștință


Nicole Kidman spune că întâlnirea cu Urban a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată. Ea are noroc că l-a cunoscut și recunoaște că sunt un mix, ceea ce îi face foarte potriviți unul pentru celălalt. Urban este de acord, spunând că mariajul cu persoana potrivită este cea mai mare realizare din viața sa.

Exprimarea recunoștinței este extrem de importantă, pentru că acest lucru arată că îți pasă și te bucuri de aspectele pozitive din relație.
Dar a fi recunoscători ne ajută, de asemenea, să ne simțim fericiți și mulțumiți, ne încurajează să ne angajăm în viitoare acte amabile și, în general, ne întărește atât relațiile, cât și propria noastră sănătate mintală.

Contribuie continuu la "noi"


Cel mai mare sfat de căsnicie al lui Kidman este simplu: continuă să contribui. Ea spune că singurul ei sfat este să știi că trebuie să continui să contribui la "noi" și să te întrebi constant: "Funcționează asta pentru noi?"

Când te căsătorești, creezi un "noi" și acesta este al vostru, împreună. Este ceea ce faceți din el și este unic pentru voi doi. Aceasta este o regulă cheie pe care o putem învăța din povestea de dragoste a lui Nicole și Keith.

Potrivit științei, doi dintre factorii cheie în relațiile sănătoase sunt: ​​comunicarea sănătoasă și lucrul în echipă. Încrederea și respectul reciproc în modurile în care comunicați și lucrați ca "noi" poate fi atât de benefic în relațiile noastre romantice.

Să crezi în dragostea adevărată


Kidman spune că și-a dat seama destul de repede că Urban era dragostea vieții ei. Ea este o persoană profund romantică și pur și simplu doar a crezut că el era alesul.
Din fericire, muzicianul a simțit același lucru. El spune că Nicole Kidman a fost cea pe care a căutat-o toată viața.

Știința arată acum că dragostea adevărată, de fapt, chiar există! Și arată că dragostea nu numai că este posibilă, dar poate dura toată viața. A cunoaște și a crede acest lucru ne poate permite să ne angajăm în comportamente deschise, înțelegătoare și sincere, care ne vor întări relațiile. Este bine să te gândești la dragoste ca la un verb - acțiunea este ceea ce o face să prospere.
 
Sursă: brightside
Foto: Hepta
 
19 August 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod