Pentru Prințesa Diana: Gestul pe care Meghan Markle l-a făcut în ziua în care a anunțat că e însărcinată

Ducesa de Sussex a omagiat-o într-un mod subtil și emoționant pe Lady Di în ziua în care a anunțat că ea și Prințul Harry așteaptă un copil.

Aflată în turneu în Australia, împreună cu soțul ei, Prințul Harry, Meghan Markle a omagiat-o printr-un gest emoționant pe Prințesa Diana, purtând câteva dintre bijuteriile care i-au aparținut acesteia.

Ducele și Ducesa de Sussex au ajuns în Australia luni, unde și-au început primul turneu oficial, în cadrul căruia vor mai vizita Fiji, Tonga și Noua Zeelandă. În ziua anunțului făcut de Palatul Kensington cu privire la sarcina sa, Meghan Markle a ținut să-i aducă un omagiu celei care i-ar fi putut fi soacră și care o inspiră continuu, Prințesa Diana, notează E! News.

În prima zi petrecută la Sydney, Meghan a purtat cerceii din aur și diamante în formă de fluture care i-au aparținut Dianei și pe care aceasta le-a purtat într-un turneu efectuat în Canada, în mai 1986, precum și o brățară din aur pe care Lady Di a purtat-o la un eveniment în Londra, în 1990.

Bijuteriile se potriveau perfect cu rochia albă fără mâneci, în valoare de 1.135 de euro, creată de designerul australian Karen Gee, o ținută care îi venea impecabil și în care burtica de gravidă încă nu era vizibilă.

Seara, Meghan a mers la o recepție într-o rochie lungă și plisată, de 1.930 de euro, de culoare kaki, o creație a designerului american Brandon Maxwell.

Efectul "Meghan Sparkle", cum a fost denumită influența ținutelor pe care fosta actriță la poartă asupra vânzărilor din modă, s-a făcut simțit imediat, asemenea unui "val seismic" - la doar câteva minute după ce ducesa a apărut în rochia albă, site-ul brandului a cedat, fiind asaltat de comenzi, relatează Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod