Pamela Anderson nu are noroc în dragoste: Actrița divorțează pentru a cincea oară

Pamela Anderson s-a despărțit de soțul său, Dan Hayhurst, și a depus actele de divorț în Canada, țara sa natală, acolo unde locuia împreună cu fostul său bodyguard.

Potrivit Page Six, un reprezentant al actriței a confirmat că starul din „Baywatch” a intentat divorțul.


Citește și: 
Prințesa Diana voia să se căsătorească cu Hasnat Khan. Un fotograf musulman a dezvăluit că l-a întrebat despre căsătoria cu o persoană de altă religie


Pamele și Dan Hayhurst, care a fost bodyguard-ul vedetei și constructor, s-au căsătorit în 2020, în Ajunul Crăciunului, la locuința actriței de pe insula Vancouver din Canada. 


O sursă a declarat pentru pagesix.com că deși inițial totul părea să fie perfect în relația Pamelei cu Hayhurst, căsnicia lor a fost afectată de perioada petrecută împreună în carantină.

„Dan se purta urât cu Pamela. Nu o respecta și nu o susținea.
După ce petreci doi ani trăind în fiecare secundă alături de o persoană, ajungi să îi vezi părțile bune, dar și rele”, a dezvăluit sursa.

„Au ajuns să se cunoască mai bine și în tot acest proces Pamela a realizat că Dan nu este alesul. Situația nu este deloc amiabilă între ei în prezent, pentru că ea a înțeles că nu au nimic în comun și nu o tratează așa cum ea simțea că ar trebui să o trateze”, a adăugat sursa.

„Se certau mult, deși el a spus că vrea ca mariajul lor să funcționeze. Ea a declarat inițial că este bine că e împreună cu un tip obișnuit, care știe să schimbe un bec. Dar a realizat apoi că el nu îi putea satisface alte nevoi”, a mai spus sursa.

Relația lor a fost presărată cu drame încă de la început.
Fosta parteneră a lui Hayhurst a declarat în trecut că Pamela i-a destrămat familia.

„Vreau ca toată lumea să știe că relația mea de aproape cinci ani, și trei copii implicați, s-a încheiat din cauza aventurii pe care Pam și Dan au început-o când el era încă cu mine”, a declarat Carey, fosta parteneră a lui Hayhurst, după ce relația acestora a devenit publică.

„Este trist că oamenii sărbătoresc acest lucru și îi felicită, având în vedere că totul a început cu minciună, negare și alegeri care au distrus viețile tuturor celor implicați”, a mai spus fosta iubită a lui Dan.

„Este genul de tip pe care probabil nu l-aș fi întâlnit dacă aș fi stat acasă și nu aș fi călătorit în întreaga lume.
Este frumos să fii împreună cu un bărbat adevărat, care știe să schimbe un bec”, a declarat Pamela la începutul relației sale cu Hayhurst.
Actrița a început o relație cu Hayhurst după ce a divorțat de soțul său de la acea vreme, Jon Peters, cu care a fost căsătorită numai 12 zile.
Ea a fost căsătorită pentru prima dată cu Tommy Lee, cu care are doi fii - Brandon, de 25 de ani, și Dylan, de 24 de ani. Ulterior s-a căsătorit și a divorțat de Kid Rock în anul 2006.

Anderson s-a căsătorit cu producătorul muzical Rick Salomon de două ori, prima dată în 2007, iar la scurt timp căsătoria a fost anulată. În ianuarie 2014 cei doi s-au căsătorit din nou, dar la șase luni de la nuntă Pamela a depus actele de divorț.

Actrița s-a căsătorit cu producătorul de film Jon Peters în 2020 și au divorțat 12 zile mai târziu.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
22 Ianuarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod