Ozzy Osbourne a împlinit 72 de ani și își mărturisește păcatele. Starul regretă că și-a înșelat soția: „I-am frânt inima“

Ajuns la 72 de ani, legendarul rocker trage linie după o viață plină de excese și se consideră norocos că soția lui, Sharon, nu l-a părăsit.
La cei 72 de ani pe care tocmai i-a împlinit, Ozzy Osbourne are toate motivele să se simtă norocos. În fapt, după o viață plină de excese, starul născut la 3 decembrie 1948 are mare noroc că încă mai e în viață. Și, pe deasupra, că nu e singur: soția lui, Sharon (68 de ani), nu l-a părăsit, deși ar fi avut o grămadă de motive.

Acum, când trage linie după atâția ani sălbatici, Ozzy regretă cel mai mult că a înșelat-o. "I-am frânt inima", a spus el într-un interviu publicat în ediția de ianuarie-februarie a revistei GQ.

Întrebat de Tim Jonze care sunt cele mai mari remușcări ale sale, starul a răspuns: "Am făcut câteva lucruri scandaloase în viața mea. Regret că mi-am înșelat soția. Nu mai fac."

"M-am trezit la realitate și sunt norocos că nu m-a părăsit. Nu-s mândru de asta", a continuat el. "Eram supărat pe mine. Dar i-am frânt inima", a mai spus Ozzy.

Aventura care era să-l coste tot. Plus alte 6 amante


Momentul critic care l-a trezit la realitate pe Ozzy a fost despărțirea din 2016 de Sharon, după ce s-a aflat că el a avut o relație cu hairstylista lui, Michelle Pugh. Ozzy și Sharon s-au despărțit în luna mai a acelui an, dar ea a mărturisit în seria sa de emisiuni "The Talk" că l-a iertat.



Sharon a povestit că i-a fost foarte greu, dar a trecut peste acest episod, numindu-și soțul "un nebun romantic".

"E foarte jenat și rușinat de comportamentul lui", a spus ea atunci, adăugând: "O să dureze ceva ca să am încredere în el, dar am fost împreună 36 de ani, 34 de ani de căsătorie... Nu pot să mă gândesc la viața mea fără el."

În 2017, într-un interviu pentru The Telegraph, Sharon Osbourne a dat mai multe informații despre flirturile soțului, spunând că acesta s-a culcat cu mai multe femei înainte de aventura cu hairstilista lui care a dus la separarea lui. "N-a fost doar o femeie; au fost șase", a dezvăluit ea. "O nenorocită de puștoaică rusoaică... apoi o maseuză în Anglia... maseuza noastră de aici (din Los Angeles, n.r.)... și pe urmă bucătăreasa noastră. Practic, dacă ești o femeie care îi face masaj pe spate lui Ozzy sau îi gătește, Domnul să te aibă în pază", a mai spus vedeta TV.

Sharon a mai dezvăluit că a aflat despre aventura lui Ozzy dintr-un mail pe care acesta i l-a trimis din greșeală și care îi era adresat uneia dintre amante.

Noaptea în care Ozzy a înnebunit


Printre prostiile mari pe care Ozzy le-a făcut în viața lui foarte agitată se numără și bătaia cu Sharon, într-o noapte din 1989, când a strâns-o de gât și a încercat să o omoare. Singura lui "scuză", foarte firavă, a fost că era atât de drogat încât nu-și dădea seama ce face.
Și atunci, ea l-a iertat.

"Făcuse una dintre celebrele lui băute. Bea de vreo cinci zile și amestecase alcoolul cu drogurile. Știam că era pe punctul de a comite ceva, dar nu m-am gândit că va încerca să mă strângă de gât pe mine", a povestit Sharon în luna octombrie, în emisiunea "The Dr. Oz Show".

Ea a povestit că a reușit să scape cumva din strânsoarea lui și să apese un buton de panică amplasat în cameră. Polițiștii au venit imediat. "M-am simțit mai calmă ca niciodată. Eram liniștită. Nu este una dintre cele mai mari realizări ale mele", a spus ea.

Sharon i-a spus lui Dr. Oz că nu știe ce anume l-a determinat pe Ozzy să facă așa ceva în noaptea aceea. El își pierduse mințile, așa cum i se întâmpla deseori atunci. "Nu avea niciun sens. Probabil n-ați trăit niciodată cu un alcoolic. Li se pune pata, au momente când li se pune pata și pare că dorm, dar sunt treji tot timpul. Nu caut scuze. Astea sunt faptele. Asta li se întâmplă oamenilor care sunt atât de dependenți. Îl mai văzusem umblând prin casă în somn, dar niciodată atât de mult", a relatat ea.

În cele din urmă, starul trupei Black Sabbath s-a trezit în arestul poliției din Amsterdam. Nu-și amintea nimic din ce făcuse în acea noapte.
"Le zicea tuturor: <<Ce caut aici? Ce s-a întâmplat? Ce e?>>", a povestit Sharon.

Un polițist i-a spus că a fost arestat pentru tentativă de omor. Ozzy a fost trimis apoi la tratament pentru șase luni. În mod uimitor, căsnicia lui a rezistat după acest episod teribil.

Lupta lui Ozzy cu Parkinson


La începutul anului, Ozzy și Sharon au apărut în emisiunea "Good Morning America" și au vorbit despre maladia Parkinson cu care starul rock a fost diagnosticat în urmă cu 15 ani. "Este un Parkin 2, o formă de Parkinson. Sunt multe tipuri de Parkinson. Nu este o condamnare la moarte oricum ne-am gândi, dar îți afectează nervii din corp. Poți să ai o zi bună, apoi încă una și pe urmă una foarte proastă", a explicat Sharon.

Ozzy a fost diagnosticat în 2005 cu sindromul Parkin, afecțiune cu simptome similare maladiei Parkinson.



În interviul cu Dr. Oz, Sharon Osbourne a dat și o veste bună, dezvăluind că Ozzy se simte bine și lucrează la un nou album, deși pandemia i-a afectat tratamentul și cel mai greu îi este să-l vadă că nu mai poate cânta live așa cum era obișnuită.

"Mă uit la înregistrări din trecut cu el pe scenă și îmi amintesc unele concerte și mă fac să mă simt teribil, teribil de tristă când văd de ce era în stare soțul meu și ce fericit era", a mărturisit ea. "Acolo el revine la viață, când e pe scenă.

Își iubește fanii, adoră să cânte și mă întristează că pentru o vreme nu mai poate face asta. Dar știți cum spune Ozzy, orice ar fi nevoie ca să mă duci pe scenă, mă voi întoarce din nou acolo", a adăugat Sharon.

Citește și: Mariah Carey dă o avere pentru Crăciunul perfect. Dulcea răzbunare a unui copil mare


Ozzy Osbourne este căsătorit din 1982 cu Sharon. Ei au trei copii împreună: Kelly (36 de ani), Jack (35 de ani) și Aimee (37 de ani), cel din urmă preferând să nu apară în reality-show-urile familiei.

Cântărețul mai are trei copii din mariajul anterior cu Thelma Riley, cu care a fost căsătorit între anii 1971 și 1982 - Jessica Osbourne și Louis Osbourne, ambii în vârstă de 48 de ani.

Ozzy și Sharon l-au crescut și pe fiul adoptat al vedetei TV, Elliot Kingsley, în vârstă de 54 de ani.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod