Nicole Kidman, protejată de mariajul cu Tom Cruise: „M-a ferit să fiu hărţuită sexual“

Actriţa în vârstă de 51 de ani a declarat că a fost protejată de abuzurile sexuale de la Hollywood, grație căsătoriei cu Tom Cruise.

Nicole Kidman a vorbit despre relaţia cu fostul ei soţ, Tom Cruise, într-un articol pe care l-a scris pentru New York Magazine, publicat luni în ediția online, în care spune că mariajul cu el a protejat-o de hărţuirea sexuală.

Actrița australiană, căsătorită cu Keith Urban, a scris despre femei şi putere. "Să fiu căsătorită cu Tom Cruise la vârsta de 22 de ani este ceva despre care am ezitat mereu să vorbesc, pentru că sunt măritată acum cu bărbatul care e marea mea iubire şi pare o chestiune lipsită de respect.

Aşadar, m-am căsătorit de foarte tânără, dar nu reprezenta o putere pentru mine - era protecţie."

"M-am măritat din dragoste, dar fiind căsătorită cu un bărbat foarte puternic m-a ferit să fiu hărţuită sexual. Munceam, dar eram foarte ferită. Iar când am ieşit din asta, la 32-33 de ani, era ca şi când trebuia să mă maturizez", a mai scris actriţa.

Kidman - care are două fiice cu Urban, Sunday şi Faith, de 10, respectiv 7 ani - a mărturisit că a avut parte de "momente #MeToo", în ciuda protecţiei pe care a simţit-o în timpul căsniciei cu Cruise.
"Desigur, am avut momentele mele #MeToo - de când eram mică. Dar vreau să le expun aici? Nu. Reies ele din munca mea? Absolut", a adăugat ea.

Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, Nicole Kidman și Tom Cruise s-au căsătorit în 1990, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției "Days of Thunder/Zilele tunetului". Căsnicia lor a durat zece ani, iar cei doi au înfiat împreună doi copii. Au divorţat în 2001, iar Kidman s-a căsătorit cu muzicianul Keith Urban, în 2006.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod