Natalie Imbruglia, mamă la 44 de ani: Vedeta a născut un băiețel conceput prin fertilizare in vitro

Natalie Imbruglia și-a împlinit visul de a deveni mamă. Ea a adus pe lume un băiețel după ce a apelat la un donator de spermă.

Cântăreața australiană în vârstă de 44 de ani a anunțat că a devenit mamă,  marți noapte, postând pe Instagram o imagine în care își ține de mână bebelușul.

Natalia nu a dezvăluit chipul nou-născutului, dar a anunțat numele acestuia: "Bun venit pe lume... Max Valentine Imbruglia. Îmi bubuie inima #myboy", a scris ea lângă fotografia publicată.

Postarea vedetei a fost urmată de numeroase mesaje de felicitare.

Printre primii care i-au scris a fost cântăreața engleză Sophie Ellis-Bextor: "Yay! Hello, Max! Bun venit! Sunt bucuroasă că ai ajuns aici cu bine. Felicitări, mămico!", a transmis ea.

Natalie a anunțat în iulie că este însărcinată cu primul ei copil, după ce a urmat un tratament de fertilizare in vitro, cu ajutorul unui donator de spermă. "Pentru cei care mă cunosc, asta este ce mi-am dorit de mult timp. Sunt binecuvântată că este posibil cu ajutorul fertilizării in vitro și a unui donator de spermă", a declarat ea.

Natalie Imbruglia are cetățenie australiană și engleză și a fost căsătorită timp de patru ani cu solistul trupei Silverchair, Daniel Johns.
Cei doi s-au cunoscut la o gală în 1999 și s-au căsătorit patru ani mai târziu, în Queensland, Australia, la nuntă fiind prezenți Kylie Minogue, actorul Guy Pearce și omul de afaceri Richard Branson.

Natalie și Daniel s-au despărțit în 2008, artista declarând pentru postul de radio KIIS FM că nu mai țin legătura.

În 2017, vedeta a anunțat că are o relație cu Matt Field, dar ei nu au mai fost văzuți împreună de anul trecut.

Natalie declara în 2015, pentru ziarul The Evening Standard că își dorește mult să devină mamă: "E ceva care o să se întâmple.
Încă mai sper că voi întâlni pe cineva potrivit. Și da, aș putea să ascult și alte păreri dacă nu reușesc."


Anterior, Natalie mărturisea că nu și-a imaginat niciodată că la 40 de ani va fi divorțată și fără copii și că familia sa este "puțin îngrijorată" din această cauză.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod