Miley Cyrus şi Liam Hemsworth nu mai fac nunta: El vrea copii, ea nu!

Cele două vedete erau logodite şi se pregăteau de nuntă. O sursă citată de presa australiană susţine că s-au despărţit din nou.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth au decis să renunţe la nuntă. Potrivit unei surse citate de ediţia australiană a revistei OK!, actorul în vârstă de 28 de ani îşi dorea să se căsătorească şi să devină tată, însă fosta vedetă Disney nu avea gânduri serioase. "El vrea copii şi nu vrea să lase totul baltă, dar nu e chiar ceea are în cap Miley... l-a lăsat cu inima frântă", a spus persoana care şi-a păstrat anonimatul. "Ea chiar nu vrea să se mărite. E ceva ce toată lumea pare să reuşească, dar numai Liam nu.

Familia lui l-a rugat să încerce şi altfel, dar el a crezut în Miley. Acum se simte ca un idiot", a adăugat sursa.

Anul trecut, cântăreaţa în vârstă de 25 de ani a declarat că nu este o prioritate pentru ea să se căsătorească. "Nu sunt disperată după căsătorie. Am 24 de ani. Cred că mai pot să rămân un pic aşa. Mai am destul până atunci", a spus ea pentru The Sun.

În martie au apărut speculaţii că Miley şi Liam s-ar fi căsătorit în secret. Mai multe surse au declarat pentru Life & Style magazine că ei au făcut o ceremonie în stil hippie la proprietatea lor din Malibu, California.

Ok! Magazine scrie că Miley Cyrus se află acum la casa părinţilor ei, în Malibu.
Săptămâna trecută, ea şi-a şters toate pozele de pe Instagram, dar încă este nclar care este statusul relaţiei sale, notează Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod