Mica fashionistă: Prinţesa Charlotte e obsedată de modă, la 3 ani

Prinţul William a dezvăluit că fetiţa lui este „obsedată“ de modă după ce a primit un ghiozdan roz din piele, cu numele ei pe el.
La numai trei ani, mica prinţesă Charlotte este deja atrasă de lumea modei şi chiar a dezvoltat o "obsesie" pentru acest domeniu, a dezvăluit tatăl ei. Ducele de Cambridge, care a împlinit joi 36 de ani, a mai spus că roz este culoarea preferată a fiicei sale.

În timpul unei vizite la Liverpool, Prinţul William a povestit că le-a oferit trei ghiozdane copiilor săi, fiecare având numele său scris. Charlotte a fost foarteîncântată de al ei. Potrivit publicaţiei locale Liverpool Echo, William le-a spus manufacturierilor Keith şi Gail Hanshaw, cei care au lucrat aceste ghiozdănele: "Charlotte va fi obsedată de el - nu voi reuşi niciodată să i-l dau jos."

Ducele le-a confirmat că fetiţa lui adoră rozul, după ce Ducesa de Cambridge a mărturisit în noiembrie că Charlotte preferă această culoare.


De altfel, micuţa a purtat o rochiţă roz săptămâna trecută, când a asistat cu fratele ei, George, şi mama ei, la un meci de polo disputat de William. Charlotte a zburdat atunci de colo-colo, alergând pe iarbă cu George şi cu verişoara lor, Savannah Phillips. Rozul rochiţei sale se potrivea cu albastrul rochiei purtate de Kate Middleton, o creaţie a lui Alexander McQueen.

Interesul prinţesei Charlotte pentru modă este fără îndoială inspirat de mama sa. Ducesa de Cambridge obişnuieşte să-şi asorteze ţinutele cu cele ale fiicei sale, îndeosebi la evenimentele oficiale, notează Daily Mail.


Născută la 2 mai 2015, Prințesa Charlotte de Cambridge este al cincilea strănepot al reginei Elisabeta a II-a şi a patra în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după prinţul moştenitor Charles, prinţul William şi fratele ei mai mare, prinţul George.


Foto: Hepta
22 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod