Meghan Markle l-a făcut pe Prinţul Harry să se lase de fumat

Harry nu mai fumează, iar meritul pentru această schimbare îi aparţine actriţei americane.

Înainte de relaţia cu actriţa americană, toate detaliile din viaţa Prinţului Harry au fost prompt speculate de tabloidele britanice. Escapadele nocturne în cluburi, petrecerile nebune la care făcea tot felul de prostii după ce bea prea mult şi viciul fumatului le-au dat marfă consistentă ziariştilor aflaţi în căutare de senzaţional.

În ultimul timp, Harry s-a potolit şi a devenit un membru responsabil al casei regale britanice, dar nu scăpase de obiceiul de a mai pufăi câte o ţigară, din când în când.

Ei bine, s-a terminat şi cu asta! Harry nu mai fumează, iar meritul pentru această schimbare îi aparţine logodnicei sale, scrie Glamour.

Prinţul a renunţat la acest viciu de dragul iubitei lui. "Harry i-a promis că nu mai fumează deloc acasă. Nu e plăcut pentru Meghan, care e nefumătoare. Aşa că nu se mai agaţă de fereastră ca să tragă câteva fumuri. Harry s-a lăsat pentru Meghan", a declarat pentru Daily Mail un prieten al prinţului.

Harry prefera ţigările Marlboro Lighgts şi nu era un fumător înrăit, fiind văzut cu ţigara în mână doar ocazional, scrie ziarul citat.



Prinţul Harry (33 de ani) şi Meghan Markle (36 de ani) şi-au anunţat logodna în noiembrie, într-un interviu pentru BBC. Cei doi se vor căsători în luna mai, iar până atunci vor locui la Nottingham Cottage, o reşedinţă din ansamblul Palatului Kensington.

Conform Daily Mail, protocolul regal impune ca al cincilea membru pe linia succesiunii la tronul Marii Britanii să-i ceară permisiunea Reginei Angliei, bunica sa, pentru a se căsători. Suverana a fost de acord chiar în luna în care ea a aniversat 70 de ani de căsnicie.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod