Meghan Markle, acuzată de sora ei: „Dacă moare tata, e vina ta“

Rudele o fac de râs pe Meghan Markle: sora ducesei o critică dur într-un mesaj publicat pe Twitter și o acuză că își ignoră tatăl.

Un nou scandal s-a iscat în jurul soției prințului Harry și de această dată sursa problemei o reprezintă tot familia sa. Samantha Markle, sora lui Meghan, a lansat pe Twitter un atac furios la adresa ducesei, scriind că aceasta nu i-a oferit ajutor tatălui ei după infarctul pe care el l-a suferit. În schimb, Samantha, în vârstă de 53 de ani, susține că ea i-a trimis bani bărbatului.

La câteva ore după ce Thomas Markle a declarat pentru TMZ că nu va înceta să vorbească cu presa despre fiica lui până când Meghan nu-l va accepta din nou în viața ei, Samantha Markle o acuză pe sora sa că nu-i pasă de soarta tatălui lor.

"Ce-ar fi dacă ți-ai respecta tatăl? Destul e destul", a scris ea pe Twitter. "Comportă-te ca un om, comportă-te ca o femeie", a scris ea, aruncând vina pe Meghan în caz de necaz: "Dacă tata moare, e vina ta, Meg."

Un expert în monarhie citat de Daily Mail a catalogat atacul Samanthei drept "otravă curată" și apreciază că Samantha că este geloasă și se victimizează.

După ce a intrat în familia regală, Meghan Markle a renunțat la toate activitățile pe conturile de social media și este posibil ca ea să nu fi văzut imediat postarea surorii sale, dar relatările presei vor ajunge la urechile sale, fără îndoială, notează cotidianul britanic.

Fie că a aflat sau nu, furia Samanthei nu s-a stins și ea și-a continuat tirada pe Twitter, criticând-o pentru că i-a adus un omagiu lui Nelson Mandela, dar nu are grijă de părintele ei: "Mă bucur că ai atâta timp să te fâțâi peste tot, omagiindu-i pe alții, în timp ce-ți ignori tatăl! Cât de rece poți să fii când te privești în oglindă?".

Mamă a trei copii, Samantha lucrează în prezent la o carte care promite dezvăluiri despre "perioada întunecată" a surorii sale.

18 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod