Matt Damon își vinde casa din Los Angeles: Cum arată vila cu 7 dormitoare și 10 băi

Unul dintre cei mai de succes actori de la Hollywood, Matt Damon vrea să facă o schimbare în 2021. El a scos la vânzare proprietatea pe care o deține în Los Angeles.

Starul în vârstă de 50 de ani vrea să se mute și a scos pe piața imobiliară proprietatea impresionantă în care locuia la Los Angeles. Damon cere 21 de milioane de dolari pentru vila din zona rezidențială Pacific Palisades pe care a cumpărat-o cu 15 milioane de dolari în 2012.

Potrivit agentului imobiliar Eric Haskell de la The Agency, Matt Damon plănuiește să se mute cu soția și cei patru copii la New York, într-un penthouse din Brooklyn Heights pe care l-a cumpărat cu 16 milioane de dolari.

Descrisă ca un refugiu tropical, proprietatea este situată în spatele unor dealuri și se întinde pe 2.023 de metri pătrați, iar casa are o suprafață utilă de 1.254 de metri pătrați, scrie Daily Mail.

Structura casei cu șapte dormitoare și zece băi include mult lemn natural, piatră și sticlă Asahi.

Interiorul este dominat de un atrium impresionant cu un plafon înalt de zece metri și arcuit, prin care trece lumina naturală.



Livingul principal și sala de servire a mesei se contopesc într-un plan deschis. În living se remarcă și un șemineu mare, iar din sala de masă se poate ieși pe terasă.

Bucătăria are o insulă centrală, dulapuri din lemn de mahon, blaturi din piatră și aparatură din inox.

Citește și: Cum arată acum cuplurile celebre din filme care au rămas în inimile multor generații


Dormitorul principal are o baie spațioasă.

Alături de află mai multe camere folosite ca garderobă și sală de masaj, precum și o terasă privată.

Casa lui Matt Damon se întinde pe trei etaje și mai are o sală de jocuri, bar, sală de fitness, sală media și cramă.

În exterior, proprietatea dispune de piscină, spa, un iaz cu peștișori, cascadă, lounge și terasă pe care se poate servi masa.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod