Mădălina Ghenea, apariţie spectaculoasă la Cannes - FOTO

Românca este nelipsită de la fiecare ediție a Festivalului de film de la Cannes. Și anul acesta ea a fost în prim-plan.
Mădălina Ghenea a fost prezentă joi seară, la a 26-a ediție a galei AmfAR Cinema Against AIDS, organizată la Hotel du Cap-Eden-Roc din Cap d Antibes, eveniment care coincide cu Festivalul de film de la Cannes.

Îmbrăcată într-o rochie albastră din voal, în stil sirenă, care i-a pus în valoare silueta, românca şi-a accesorizat ţinuta cu un colier masiv.

La gala la care s-au strâns peste 600 de milioane de dolari pentru cercetarea în domeniul combaterii HIV au mai fost prezente staruri de prim-rang din showbiz-ul mondial, precum actrița Milla Jovovich și cântăreața americană Mariah Carey.

Cea de-a 72 ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes a început pe 14 mai cu proiecţia filmului "The Dead Don’t Die", regizat de Jim Jarmusch.
Până sâmbătă vor fi proiectate la Cannes producţii cinematografice din toată lumea, între care şi pelicula "La Gomera" a regizorului român Corneliu Porumboiu, care va intra în competiţia oficială a Festivalului.



Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod