Luke Perry, omagiat la trei luni după moarte: Imaginea pe care fiica starului din „Beverly Hills, 90210“ a postat-o de Ziua Tatălui

Sophie Perry a postat un omagiu emoționant în amintirea tatălui ei, la trei luni după moartea acestuia.

La trei luni de la moartea starului din "Beverly Hills, 90210", copiii acestuia îi simt lipsa. Iar duminică, de Ziua Tatălui, sărbătoare tradițională occidentală, absența acestuia a fost și mai apăsătoare. A fost o zi grea pentru fiica lui Luke, Sophie Perry, în vârstă de 19 ani, mai ales că a coincis cu aniversarea fratelui ei, Jack, care a împlinit 22 de ani. Ar fi trebuit să fie o zi minunată, de care să se bucure împreună cu tatăl lor, dar acum tot ce le-a mai rămas sunt amintirile.

A doua zi după această sărbătoare, Sophie a postat un mesaj emoționant pe Instagram.

Cerând scuze pentru întârzierea provocată de conexiunea slabă la internet din Malawi, Africa, ea a ținut să-i aducă un omagiu tatălui ei: "Știu că asta ajunge târziu la tine, dar internetul din Malawi nu m-a ajutat deloc, deci... e Ziua Tatălui, mi-e dor de tine și te iubesc, dragul meu", a scris ea. "Dar azi este o zi specială și din alt motiv. Pentru fratele care îi scoate pe toți la greu. Pentru mentorul care m-a învățat să fiu curajoasă. Pentru băiatul cu care m-am luptat pe trambulină.
Pentru bărbatul care este tot ce mi-am dorit să fie. La mulți ani, băiat frumos"
, a continuat ea.

Sophie a promis că se va întoarce curând în Statele Unite pentru a fi alături de fratele său: "Aș vrea să fiu cu tine, mai mult ca oricând. Dar voi fi acolo destul ca să te văd împlinindu-ți visurile, toate visurile pe care le-am avut pe tine (...)."

Fiica lui Perry a adăugat și câteva fotografii din trecut în care apare cu fratele și tatăl lor.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod