Kim Kardashian a împlinit 40 de ani: 30 de imagini care au adus-o în prim-plan

La 40 de ani împliniți pe 21 octombrie, starleta a devenit cel mai bogat membru al „clanului“ Kardashian. Kim încearcă acum o carieră mai serioasă.

Ajunsă la 40 de ani, "Regina selfie-urilor" pare tentată să schimbe ușor direcția care a consacrat-o și să încerce noi perspective de afirmare. "Keeping Up with the Kardashians", reality show-ul american care a făcut-o celebră pe Kim Kardashian şi pe surorile sale - Kylie, Kendall, Khloe şi Kourtney -, ajutându-le să se lanseze în industria modei şi a produselor cosmeticelor, va fi difuzat la începutul anului viitor.

"Keeping Up with the Kardashians" a debutat în 2012 şi a generat 12 seriale derivate. Audienţa a scăzut în ultimii ani sub un milion de telespectatori de la patru milioane în perioada de glorie a show-ului.

Emisiunea a documentat numeroase evenimente din viaţa personală şi profesională a familiei californiene, printre care căsătoria lui Kim Kardashian cu rapperul Kanye West, un jaf armat în Paris, despărţirea lui Khloe Kardashian de baschetbalistul Lamar Odom şi tranziţia lui Bruce Jenner, care a devenit Caitlyn Jenner.

Show-ul a ajutat-o pe Kim Kardashian să-şi lanseze un brand în domeniul modei, pe sora ei vitregă Kendall Jenner să devină model şi pe Kylie Jenner să-şi promoveze afacerea cu cosmetice, graţie căreia a devenit miliardară la vârsta de 21 de ani.



Într-un episod al show-ului "My Next Guest Needs No Introduction", realizat de David Letterman pentru Netflix, Kim Kardashian a declarat că reality show-ul care i-a adus celebritatea nu mai reprezintă principala sursă din care obține profit.

Vedeta a spus că scoate mai mulți bani de pe Instagram decât dintr-un întreg sezon relaity-show-ului. "Nu am fi cine suntem astăzi fără <<"Keeping Up with the Kardashians">> și de aceea continuăm să ne împărtășim viețile. Chiar dacă, sincer, am putea să postăm câte ceva și să facem mai mulți bani decât într-un sezon întreg", i-a spus ea relizatorului TV în vârstă de 73 de ani.

Potrivit TMZ, clanul Kardashian și-a reînnoit în 2017 contractul pentru încă cinci sezoane, în schimbul a 150 de milioane de dolari. După ce i-au subcontractat lui Kris Jenner 10% din valoarea contractului pentru ca aceasta să le fie manager, fiecare membru al familiei a rămas cu 4,5 milioane de dolari per sezon, calculează Daily Mail.

Conform Us Weekly, Kim obține din contracte de publicitate până la 500.000 de dolari pentru fiecare postare pe Instagram, așa că nu ar avea nevoie de multe postări pe rețeaua de socializare pentru a depăși veniturile obținute din televiziune.

Citește și: 15 vedete care au adoptat animale.
Le-au luat de pe stradă și din adăposturi


Potrivit Forbes, Kim Kardashian este cel mai bogat membru al "clanului" Kardashian, cu o avere de 780 de milioane de dolari. Kylie Jenner, a cărei avere ar fi atins miliardul de dolari, a coborât la aproximativ 900 de milioane de dolari, dar acum averea sa totalizează în jur de 700 de milioane de dolari după ce vânzările companiei sale, Kylie Cosmetics, au scăzut din cauza pandemiei.

Kim deține brandul de produse cosmetice KKW Beauty, iar vânzările acestuia au fost și ele afectate de pandemie. Deși s-a speculat că atât Kim, cât și Kylie, ar fi miliardare, se pare că singurul care are o asemenea avere ar fi Kanye West. Soțul lui Kim are o avere estimată la 1,3 miliarde de dolari.

Kim Kardashian a început recent o carieră considerată mai serioasă, odată cu decizia sa de a urma cursuri de drept şi de a milita pentru reformă în domeniul justiţiei penale americane.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod