Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss, primele imagini de la filmările pentru „Matrix 4“: Neo și Trinity sunt la fel de buni!

"Matrix 4" e în lucru, iar Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss promit o revenire spectaculoasă a celor doi eroi, Neo și Trinity.

Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss sunt din nou împreună. Pe platoul de filmare, desigur. La 17 ani după ce Neo o convingea pe Trinity că el este Alesul care va aduce salvarea, cei doi protagoniști se întorc în Matrice. Și anii parcă nici n-au trecut: starul de 55 de ani și actrița în vârstă de 52 de ani arată excelent în imaginile publicate de la filmările din San Francisco.

Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss au filmat o scenă de acțiune în care goneau cu o motocicletă pe străzile din San Francisco, relatează Daily Mail.



Cu look-ul cu care ne-a obișnuit în seria "John Wick", Reeves era îmbrăcat cu pantaoni negri, un tricou gri și un palton lung negru. Tunsă scurt, cu jeanși și o geacă neagră din piele, Carrie conducea motocicleta.



În "Matrix Revolutions", Trinity revine la viață, deși a suferit răni fatale în timp ce se afla în Machine City cu Neo. În al treilea film al seriei filmată de frații Wachowski, Neo se sacrifică permițându-i agentului Smith să se asimileze cu el pentru a distruge virusul informatic Smith și a reporni Matricea.

Detalii despre scenariul noului film din seria "Matrix" nu au fost date publicității.

Din păcate, nu-l vom revedea pe actorul Hugo Weaving în rolul agentului Smith. Acesta a dezvăluit la începutul anului că nu va juca în "Matrix 4" din cauza unor neînțelegeri asupra programului. Din distribuție fac parte Priyanka Chopra, Jada Pinkett Smith, Yahya Abdul-Mateen II și Neil Patrick Harris.

Warner Bros. Pictures şi Village Roadshow Pictures vor produce şi distribui noul film. Scenariul va fi semnat de Aleksandar Hemon şi David Mitchell.  


 
Primul "Matrix" a fost lansat în martie 1999 și a devenit un film-cult al genului SF, cu încasări de 465 de milioane de dolari la nivel mondial.

În 2003 a fost lansată continuarea, "The Matrix Reloaded", care a obținut încasări de 741 de milioane de dolari.

Al treilea film al seriei, "The Matrix Revolutions", lansat șapte luni mai târziu, a generat încasări de 427 de milioane de dolari la nivel mondial.

Cele trei lungmetraje ale francizei, "The Matrix", "The Matrix Reloaded" şi "The Matrix Revolutions", au generat încasări totale de peste 1,6 miliarde de dolari. Toate trei au fost scrise şi regizate de Wachowski şi de sora ei, Lilly. Reeves şi Moss au făcut parte din distribuţia filmelor.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod