Katy Perry, la 35 de ani: Vedeta are cel mai frumos cadou de ziua ei

Cântăreața americană împlinește 35 de ani pe 25 octombrie. Ea a primit deja cel mai frumos cadou: în august a devenit mamă.
Născută în 1984, Katy Perry împlinește 35 de ani pe 25 octombrie. Este cea mai frumoasă aniversare de care poate avea parte, după ce în august ea a devenit mama unei fetițe, Daisy Dove.

La începutul lunii martie, cântăreaţa americană Katy Perry, care are de mai mult de trei ani o relaţie cu actorul Orlando Bloom, a anunţat, prin intermediul videoclipul piesei „Never Worn White”, că este însărcinată. În luna aprilie, Bloom şi Perry au dezvăluit că aşteaptă o fată, ea fiind primul copil al celor doi.

Perry, numită recent de prinţul Charles ambasador al British Asian Trust pentru India, s-a logodit anul trecut cu Bloom. Ea a mai fost căsătorită cu actorul Russell Brand, de care a divorţat în 2011, după 14 luni de căsnicie.

"I Kissed a Girl", primul succes


Katy Perry s-a născut la 25 octombrie 1984, în Santa Barbara, California, SUA şi a devenit cunoscută datorită hitului, din 2008, "I Kissed a Girl".

La vârsta de 17 ani s-a mutat la Los Angeles, imediat după ce a absolvit liceul. Cooptată la casa de discuri Red Hill Records, scoate primul ei album cu muzică gospel, intitulat "Katy Hudson", în 2001.

În octombrie 2004, ea a fost numită "The Next Big Thing" de revista Blender. În 2005, ea a înregistrat piesa "Simple" care s-a aflat pe coloana sonoră a filmului "The Sisterhood of the Traveling Pants". În 2007, Perry a semnat cu Capitol Music Group, având astfel calea deschisă către apariţii la MTV şi VH1, precum şi în diverse reclame.

La gala MTV Video Music Awards din 2008 a interpretat piesa "Like A Virgin" a Madonnei. Albumul "One Of The Boys" lansat pe 17 iunie 2008 devine un mare succes comercial, primul single oficial "I Kissed A Girl", fiind numărul 1 în Billboard Hot 100.
În 2009 a participat la "No Doubt - Summer Tour".



Katy Perry a lansat la 24 august 2010, al treilea album de studio, "Teenage Dream", care s-a vândut în 6,5 milioane de exemplare şi a fost nominalizat la şapte categorii la Grammy Award, printre care Albumul anului, Cel mai bun album pop. A câştigat, în 2011, Albumul internaţional al anului la Juno Awards. În perioada 2011-2012 a efectuat un amplu turneu - "California Dreams Tour".

Cel de-al patrulea album al artistei - "Prism" - a fost lansat în octombrie 2013. De pe acest album au fost promovate melodiile: "Roar", "Unconditionally", "Dark horse", "Birthday" şi "This is how we do". Albumul i-a adus cântăreţei o nominalizare la un Premiu Grammy pentru cel mai bun album vocal pop.

În 2014-2015, Katy Perry a efectuat un nou turneu "The Prismatic World Tour". În acelaşi an a fost premiată de Recording Industry Association of America pentru vânzări de 72 milioane în SUA.

Cel mai bine plătit artist din lume


În februarie 2015, Katy Perry a urcat pe scena sălii Staples Center cu prilejul celei de-a 57-a ediţii a premiilor Grammy, cele mai importante ale industriei muzicale, desfăşurată în Los Angeles. În iunie 2015, ea a fost "cel mai bine plătit artist din lume", cu 135 de milioane de dolari câştigaţi într-un an, conform unui clasament al revistei Forbes.

Citește și: Ryan Reynolds împlinește 44 de ani. 20 de imagini cu unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume


Vedeta a lansat în 2016 single-ul "Rise", folosit ca fundal sonor al transmisiunilor postului american NBC de la Jocurile Olimpice de Vară de la Rio.

Un an mai târziu, ea a lansat albumul "Witness", de pe care a publicat pe YouTube, videoclipul pentru "Chained To The Rhythm", urmat de "Bon Appetit", "Swish Swish" cu Nicki Minaj, "Hey Hey Hey".



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod