Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt au devenit părinți: Au ținut secretă nașterea, dar fratele ei i-a dat de gol

Katherine Schwarzenegger, în vârstă de 30 de ani, și soțul ei, Chris Pratt (41 de ani) au confirmat foarte târziu sarcina și au dorit să păstreze secretul asupra nașterii, însă presa tot a aflat.

Vestea că fiica lui Arnold Schwarzenegger a născut a ajuns în presă prin intermediul fratelui ei, Patrick. Acesta a confirmat indirect, pentru ET, nașterea, duminică, în timp ce se afla la cumpărături, în Santa Barbara, California. "Se descurcă minunat - tocmai i-am luat un mic cadou ei", a spus actorul în vârstă de 26 de ani, întrebat despre sora lui. Cadoul despre care vorbea Patrick era un pachet cu o fundă roz, un indiciu că ar fi vorba despre o fetiță.

Patrick nu a dezvăluit sexul copilului sau data nașterii, relatează Daily Mail.

Părinții lui Katherine, Maria Shriver (64 de ani) și Arnold Schwarzenegger (73 de ani) i-au făcut o vizită vineri. Maria s-a întors în aceeași zi pentru a sta mai mult cu fiica sa care pare să fi născut în acea zi.

Potrivit unei surse citate de ET, Chris Pratt a fost văzut vineri la spitalul din Santa Monica.

Informația despre sarcina lui Katherine a devenit publică abia pe 1 mai. Maria Shriver a fost cea care a confirmat-o, într-un dialog pe Instagram Live cu Chris Pratt, în seria #HomeTogether.
"O să ai un alt membru frumos al familiei", i-a spus ea.

După câteva zile, Katherine a fost văzută în timp ce își plimba câinele, iar sarcina era vizibil avansată.



Acesta este primul copil al scriitoarei americane. Pratt mai are un băiat în vârstă de șapte ani, Jack, cu fosta sa soție, Anna Faris (43 de ani).

Citește și: Cum „au jucat“ doi soți în 30 de filme și seriale celebre. Ce iese când ai timp și imaginație

Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt s-au căsătorit în iunie 2019, în cadrul unei ceremonii intime, în Montecito, California.

Ei s-au logodit în ianuarie 2019, la mai puțin de un an de la începerea relației lor, în iunie 2018.

Cu șapte luni înainte, Chris a cerut divorțul de Anna Faris, după o căsnicie de opt ani. Conform TMZ, ei au fost de acord cu custodia comună asupra fiului lor care avea atunci cinci ani.

Părinții lui Katherine, Arnold și Maria, care s-au despărțit în 2017 după 31 de ani de căsnicie, mai au o fiică, Christina (29 de ani) și doi fii, Patrick (26 de ani) și Christopher (22 de ani).

Starul din "Terminato" mai are un fiu de 22 de ani, Joseph Baena, cu fosta bonă Mildred Patricia Baena (59 de ani), cu care a avut o aventură în timp ce el era căsătorit cu Maria Shriver.
Episodul de infidelitate a dus la destrămarea căsniciei lui Arnold Schwarzenegger.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod