Kate Middleton are reflexe de portar: A prins-o pe micuţa Charlotte când era să cadă în balcon

Ducesa de Cambridge este o mamă foarte ocupată, dar stă tot timpul cu ochii în patru. Iar când trebuie să-şi apere copii, ea e mereu pe fază, ca un portar de la Cupa Mondială.

Cu trei copii şi o numeroase obligaţii şi activităţi impuse de regulile familiei regale, ducesa de Cambridge este una dintre cele mai ocupate mame din lume. Dar asta nu o împiedică să stea tot timpul cu ochii în patru şi să sară imediat în ajutorul copiilor când aceştia au nevoie de ajutor. Un exemplu este intervenţia promptă de la parada din 9 iunie.

O înregistrare video a surprins momentul în care familia regală a urmărit din balconul Palatului Buckingham parada aeriană organizată pe 9 mai.

Aflată în faţa mamei sale, prinţesa Charlotte se juca cu verişoara ei mai mare, Savannah Phillips, când s-a împiedicat şi era să cadă.

Mama ei a observat imediat problema şi a prins-o pe loc cu mâinile, apoi s-a aplecat lângă ea şi a întrebat-o dacă este bine, în timp ce Regina, Prinţul Charles şi Prinţul William au răsuflat uşuraţi, continuând apoi să urmărească spectacolul avioanelor.

Când micuţa în vârstă de trei ani părea cam obosită şi destul de greu de consolat, Kate Middleton a luat-o în braţe şi a liniştit-o.

După câteva clipe de smiorcăială, adorabila prinţesă era gata din nou să stea în picioare, iar mama ei a lăsat-o jos.

Nu este prima oară când Kate Middleton îşi demonstrează superputerile de mamă în public, notează AmoMama. În urmă cu un an, ea a reuşit să rezolve într-un mod similar o situaţie în care era implicată tot Charlotte, în timpul turneului din Germania şi Polonia.
Fetiţa s-a împiedicat în timp ce Ducese şi Ducesa de Cambridge vizitau fabrica Airbus din Hamburg.
Charlotte părea destul de supărată după ce a căzut şi părea să aibă nevoie de mama sa, iar Kate a intervenit imediat şi a luat-o în braţe. Înainte ca incidentul să degenereze într-o repriză serioasă de plâns, Ducesa a calmat-o pe loc, spunându-i câteva cuvinte care i-au schimbat ca prin minune dispoziţia micuţei.


Foto: Hepta

18 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod